| titoo a întrebat:

Acum un an si 4 luni cred...m-am apucat de sala(mai exact doar biceps, triceps, antebrat si piept laughing ) Si am ajuns in brat de la 31 la 37 ( cu toate ca la 34 m-am lasat cam 3 luni si am ajuns inapoi la 32) In fine acum mi se pare ca volumul bratului este cam mic (fara sa fie incordat) pentru 37 Oare ce suplimente ar trebui sa iau sa primesc un pic de volum mai mare (specific ca nu am luat in viata mea nici un fel de supliment nici creatina nici proteine) si in perioada specificata mai sus am ajuns de la 61 la 75-76 kg cu toate ca nu arat de atata si nici burta n-am ca fac f.multe tractiuni.
Deci ce mi-ati recomanda sa mai adaug in volumul bratelor?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Creatina de ON + seriouss mass tot de la ON

9 răspunsuri:
| AndreiNaie a răspuns:

Pai, poti lua o proteina total mass 5000 si niste aminoacizi. Daca le combini intr-o saptamana o sa vezi o diferenta considerabila.

| YoBuDy a răspuns:

Ia niste proteine, sau creatina pentru "volumul bratelor" cum spui tu, pentru ca facand sala natural la un moment dat fara supliment stagnezi.

succes

| JohnnyBi a răspuns (pentru AndreiNaie):

Total mass e gainer bazat pe carbohidrati, nu proteina. Si aminoacizii tot proteine sunt, doar ca sunt hidrolizate si desfacute in lanturi. De acolo numele de branch chained amino acids sau bcaa.

| Cosmin86 a răspuns:

Daca lucrezi doar grupele alea atunci esti un cocalar care face si el sala...

apuca-te de sah

| titoo explică (pentru Cosmin86):

Bine amu nu stiu regulile la sah...

| Cosmin86 a răspuns (pentru YoBuDy):

Cum adica "natural, fara supliment"?

suplimente = NATURAL

Auzi Cosmine, lasa mistourile si zi-mi niste suplimente bune pentru masa musculara ( sa nu fie chiar asa scumpe...) si inca ceva eu fac grupele astea acasa cu o haltera si doua gantere. Ca daca mergeam la sala stai linistit le faceam pe toate da asa nu pot. Da in fine ma apuc de toate dupa ce incep cls a 11-a.

Ms boss! pe net, cel putin, am aflat ca-s bune. In fine oricum nu vreau sa ma definesc inca mai am mult si bine pana acolo. Da gaineru cum ar trebuie sa-l iau dimineata sau seara? Iar creatina cica trebuie' inainte si dupa antrenament dar dupa antrenamnet trebuie si gainerul in ce ordine ar trebui sa le iau? gainerul si apoi creatina sau invers? si sa le iau pe ambele deodata sau sa astept un pic dupa ce iau unul din ele?

| Cosmin86 a răspuns (pentru titoo):

Gaineru il iei dupa antrenament. Daca vrei 2 portii, atunci iei si dimineata ( sau cand esti dupa o perioada lunga in care n-ai mancat, de-aia se ia dimineata, ca esti dupa 7-8 ore de stat nemancat ).

Creatina o iei cand vrei, s-a demonstrat ca nu conteaza cand o iei, important e sa fie in corp.