Eu ti-as recomanda basket/inot cel putin mie astea imi plac, la fotbal nu prea cresti precum la inot.
Bună.
Da, orice sport ajută la dezvoltarea sănătoasă a corpului.
Dacă vrei să te înnalţi eu îţi recomand voleiul, baschetul sau înnotul.
Pa-pa.
Buna miiCutSa, dar fotbalul nu ajuta si la inaltare, adica mie imi place mult mai mult fotbalul, oricum mai astept raspunsuri, deci al tau este interesant
Hai sa-ti spun eu, deci baschetul si inotul sunt cele mai bune in acest domeniu, al cresterii. Faza este ca la aceste sporturi vei creste si te vei dezvolta atat fizic cat si psihic. Adica sa te astepti si la alte transformari. De exemplu daca vei merge la inot pe langa cresterea in inaltime vei face niste brate destul de puternice si un spate masiv, si foarte multa adrenalina. Baschetul iti ofera libertate si inveti repede. Sunt niste sporturi total diferite, trebuie sa analizezi situatia, sa te gandesti foarte bine ceea ce iti doresti sa cresti un baiat inalt si frumos sau sa dai cu piciorul in mingea de fotbal. Fotbalul este un sport la fel de frumos doar ca nu te va ajuta la cresterea in inaltime exact cum iti doresti. Poate esti scund si numai cresti, sa zicem, nu toti suntem inalti, priveste partea buna poti fi bun la un sport cum este fotbalul, vei putea merge la sala. Dar sigur vei creste in inaltime dupa 14 ani sau chiar pe la 13, ma gandesc ca ai 12 ani in clasa. 6.
Stai si gandeste bine, ce iti doresti cu adevarat: sa cresti in inaltime, foarte bine apucate de inot/baschet. Ori fotbalul este viata ta si esti extrem de bun. Iti spun asta pentru ca fotbalul te maturizeaza la fel ca toate celelalte sporturi doar ca din pacate nu este un sport de crestere. Succes!
Salutare STEAUASEBYSEBASTIAN! Fotbalul nu ajuta la crestere, dar la crestere ajuta:handbal, voley, basket si inotul
Fotbalul,ca orice alt sport ajuta la dezvoltarea musculaturii corpului, dar nu ajuta atat de mult la cresterea in inaltime.
Cam toate sporturile ajuta la dezvoltarea muschilor si a oaselor. Incearca sa faci tractiuni, alearga mult, poti face si flotari, pe scurt, fa sport
anonim_4396 întreabă: