Mananca multi carbohidrati (300+), fii in surplus caloric (2500+), daca vrei si muschi mananca multe proteine (1, 5-2g/kg) si fa sala ca nu faci nimic cu flotari si genuflexiuni.
La gainer: amesteci pudra cu apa/lapte/suc (mai bine lapte, mai multe calorii) si bei . Poti sa-l iei oricand.
N-are rost sa consumi o gramada de prostii pline de zahar daca nu te duci la sala. (nici daca te-ai duce la sala n-ar avea rost).
Mananca mai mult, dar sanatos.
Mic dejun în care să conțină ouă,lapte,salam
Prânz pe bază de foarte multe calorii și grăsimi,carbohidranți
Cină copioasă,fibre,carne vită, vânat, pasăre.
Între mese vitamine, fructe, iaurturi
Citește aici cu încredere :
https://pescariusports.ro/cresteti-va-masa-musculara/
Crezi ca spartanii se duceau la sala? Se poate si fara.
Daca iei 'gainer' fara sala o se iei in greutate, faci 'flotari si geno'
dar nu cred ca faci flotari in 5 serii de cate 50/serie si geno cate 50 /serie (daca intelegi ce vreau sa zic), daca iei gainer/whey sau orice altceva fara workout atunci o sa te ingrasi...grasime. Ce faci tu este prea putin flotari si geno. Cel mai bine iti schimbi alimentatia si uita-te pentru yt la cateva programe pe care le poti face acasa pentru a lua in masa musculara.
Cel mai idiot comentariu primit vreodata. Daca tot traiesti in 2018 si nu 500 I.Hr., de ce ai face un antrenament care presupune mai multa munca si mai putine rezultate (calistenice de exemplu) ca sa cresti in masa musculara (pentru ca asta vrea el), cand te poti antrena mai usor la sala (prin asta ma refer la antrenament cu greutati, echipament special care-ti usureaza munca)?
Crezi ca spartanii aveau muschi? Ei luptau cu armele... ei aveau rezistenta si tehnica, atat.
De Calisthenics n-ai auzit, boss? Poti sa-ti dezvolti un piept ok cu flotari, daca ai un antrenament corespunzator ce consta in diverse tipuri de flotari : Flotari diamant, flotari in plan inclinat, etc. Si la faza cu gainer-ul, cum sa-l amestece cu suc sau lapte? Cel mai bine se combina cu apa, daca combini cu altceva se poate schimba natura si capacitatea de absortie a produsului.
Daca ma intrebi cum poti sa amesteci gainer-ul cu lapte esti de-a dreptul prost, ti-o zic direct. Si englezo-romanule, am zis de ''calisthenics'', dar am scris in romana probabil de aia n-ai inteles. Alea sunt exercitii pentru anduranta, daca vrei forta si masa musculara iti trebuie greutati. La ''calisthenics'' dupa ce ajungi sa faci 200-300 de flotari ce faci? Pentru ca o sa te obisnuiesti cu greutatea corpului si o sa faci din ce in ce mai multe, tocmai in asta consta, asta e anduranta. Ajungi sa faci 1000? Repet ce am zis mai sus, de ce sa te complici cu un antrenament mai complicat si plictisitor (pentru ca o sa ajungi sa faci extrem de multe repetari daca vrei sa cresti in masa musculara din calistenice ) cand poti face unul simplu cu rezultate mai multe si mai bune intr-un timp mai scurt?