| AdelinFresh a întrebat:

Am 12 ani si nu stiu daca e bine sa fac exercitii cu haltere de 1 kg..adica voi creste mai greu daca voi face in continuare exercitii cu ele? Si inca ceva, ce exercitii sa fac cu ele? M-am pus " pe treaba " cam acum 1 sapt si fac aceleasi exercitii..nu cred ca e bine.Seara alerg cam 30 de min. Astept raspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| StefyRO a răspuns:

Uite, eu am 14 anii (deabi impliniti) m-am gandit si eu sa merg la sala si sa fac exerciti chiar daca am o masa musculara dezvoltata, dar m-am gandit ca nu este bine deocamndata, am doar 1.75 si m-am gandit ca trebuie sa fac macar 1.80 pentru a avea o inaltime decenta, iti recomand ca pana nu atingi o inaltime decenta sa nu faci exerciti de sala pentru ca vei creste greu si sunt sanse sa ti se rupa coloana. Pana ce o sa ai o varsta potrivita, si o inaltime potrivita iti recomand sa faci exerciti de genul:
-Flotari
-Abdomene
-Genoflexiuni
In fiecare seara, vei primi rezultate. Bafta! Funda? big grin

14 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Nu e bine pentru vîrsta ta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru LeMousiqe):

1 kg chiar nu conteaza ce varsta are, e o greutate NESEMNIFICATIVA.

Sau tu nici macar nu ai citit intrebarea?

| e7d7n7 a răspuns:

Ganteră de 1 kg? Asta-i pentru fitness, nu pentru creşterea masei musculare.

Răspuns utilizator avertizat
| Hades98 a răspuns:

Deci prin asta te referi tu " pus pe treaba " cu haltera de 1kg? la 12 ani?
Copii de 7-8 ani pot ridica asa ceva. Poate si mai mici.
Mai bine practica street-workout pana mai cresti un pic.
Dupa apucate de bodybuilding. daca doresti asta. Bafta!

| dyk3yy a răspuns:

Ce sa faci cu 1 kg?

| vldi4 a răspuns:

Nu e bine sa faci greutati inainte de 15 ani pentru ca deformeaza coloana, nici eu la 17 ani nu fac pentru ca nu vreau sa risc sami deformez coloeana, iti recomand alergare cum faci, tractiuni si flotari din diferite pozitii, pe genunchi de pe banca etc...

| Cosmin86 a răspuns (pentru vldi4):

PAi bine, fii firav in continuare la 17 ani laughing

| vldi4 a răspuns (pentru Cosmin86):

Multumesc fac pariu ca tu n-ai mai mult de 1.5 m inaltime si daca te suflu probabil ca cazihappy ma dezvolt natural si fac exercitii care nu afecteaza

| Cosmin86 a răspuns (pentru vldi4):

Serios? Am 1.82 aprox si 86 de kg, pot face 3 tractiuni cu 30 de kg legate de mine cu lanturi.

Te astept sa sufli sa cad cand vrei tu