| Stefan2K20 a întrebat:

Am 13 ani, fac 14 pe 5 iulie si fac sala, dar problema e ca am fost 4 luni inainte sa se inchide din cauza pandemiei si ajunsesem sa fac piept la bara cu 40-45kg 6 repetari.Cand am fost prima oara abia faceam 3 cu bara goala si eram mort si mi se misca bara in toate partile. De luni merg sa-mi fac iarasi abonament si sa ma apuc, dar imi este ciuda de la 45kg sa scad in forta o gramada, adica o sa ajung din nou la bara goala? Si cat o sa dureze sa recuperez sa ajung la forta pe care o aveam? Mentionez ca am o alimentatie buna, am aproape 50kg si imi asigur peste 100grame proteine, 2000-2500kalorii pe zi si eu zic ca-i bine pentru greutatea mea kaloriile si 2grame proteine pe kg. Dar imi este ciuda sa pierd atat progres...

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Banuiesc ca ai facut pauza de 3 luni, cat au fost salile inchise. Deci cam intr-o luna s-ar putea sa fii inapoi (maxim 2). Oricum, indiferent cat progres pierzi (si aici depinde mult si de ce ai mai facut tu in perioada asta), nu e ca si cand o iei de la 0 iar. De data asta o sa-ti fie mult mai usor.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aNdr3i1947 a răspuns:

Nu cred ca o sa scazi atât de mult. Nu va fi ca în primele săptămâni de sală sa faci cu bara goala și putine repetări. Pe perioada carantinei era bine sa mai faci câteva exerciții fizice acasă. Baftă în ceea ce-ți propui și o alimentație sănătoasă! happy