Salut Andrei, este foarte bine ca faci exercitii ca sa iti mentii forma fizica (cred ca de-asta le faci), dar e prea mult... adica tu ai spus ca alergi pana nu mai poti iar dupa asta faci flotari. Din punctul meu de vedere nu este bine acest lucru. Si normal ca nu mai poti face la fel de multe flotari ca la inceput deoarece a inceput sa-ti oboseasca corpul de la prea multe exercitii. Crede-ma, si eu am avut aceasta problema de la prea multe exercitii si cel mai bine este sa iei o pauza, si peste vreo 3-4 saptamani sa te apuci din nou de exercitii dar nu foarte multe. Incepi incet cu exercitii putine, iar mai tarziu daca vezi ca poti mai multe incerci sa faci tot mai multe. Sper ca te-am ajutat
Între orele 14 și 17 alerg, iar după ora 20 fac flotări, abdomene și genoflexiuni. Apropo, am 1, 70 sau 1, 71 cm înălțime, și am început încă de ieri, 16 februarie să fac câteva exerciții de stretching pentru întinderea coloanei vertebrale, și nu numai! Întinderea oaselor. Fac asta de vreo 2-3 ori pe zi. Trei sau patru exerciții de stretching. Acestea nu durează mai mult de un minut, însă un exercițiu îmi ia cam 6-7 secunde, și mă întind cât pot de tare. Și înainte să alerg fac un exercițiu sau două. După ce intru în casă mai adaug încă 2-3, iar seara înainte de flotări, genoflexiuni, abdomene fac cam tot așa, după ce termin repet exercițiile de stretching anterioare. Și apropo de menținerea formei fizice, da, fac exerciții și pentru menținerea formei fizice dar cel mai important, mă antrenez pentru Academia De Poliție, și încerc să mențin aceste exerciții până când intru la Academie. Este o vorbă în legătură cu tema respectivă...,, dacă te antrenezi de mic pentru Academia De Poliție și treci probele cu succes, o să te promoveze direct la căpitan!" Bine, nu este adevărat, este un impuls mai mult și o glumă. E bine că fac stretching? Am și puțină burtică, ceea ce este drept, dar eu mi-o ascund în permanență. Dar este firesc, având în vedere că momentan sunt în creștere.
Palmele la nivel cu umerii si tu zici ca le faci corect? poate pentru triceps cu nivelul ala al bratelor. corect = atins solul cu nasul/barbia, latimea intre brate 2x latimea umerilor sa lucreze mai mult pieptul, altfel accentuezi tricepsii (si normal, astia duc mai putin decat pieptul care este o grupa mare). alergi haotic. ce e aia de 4-5 ori pe zi pana nu mai poti? prostie totala. orice sport se face 1 data pe zi. mai ales cardio. 30 de minute pe zi este ARHI-suficient. si asta insemnand toate odata nu 10 acum, 10 peste 4 ore, 4 peste 2 ore, 4 peste 1 ora si ultimele 2 inainte de culcare. nu faci nimic asa. ce e sanatos in supa de legume? prostie. supa este considerata (desi are legume, carne, toate cele) cel mai slab aliment dpdv al nutrientilor (probabil datorita fierberii, proces in care acestia scad ca si cantitate si calitate). eu am luat de pe googleplay pe telefon o aplicatie push ups. cu aia am ajuns de la 18 flotari maxim la peste 75 consecutive.
Da! Din neatenție am scris 4-5 ori pe zi! Vroiam să scriu 4-5 ori pe săptămână! Mii de scuze!
Din cauza ca ai multe kg nu poti face flotari multe, incearca dupa fiecare exercitiu sa maninci cite un fruct si sa te odihnesti si incearca sa nu manici mult.