| andreicena2 a întrebat:

Am 13 ani jumate și am 172 cm înălțime și 50 de kg. Când am fost mic prin clasa II-III am exercitat înotul, după ceva vreme m-am lăsat și la începutul clasei a 6-a am exercitat handball-ul până la sfârșitul verii și ulterior m-am lăsat, acum nu mai practic nici un sport, mânânc destul de bine mâncare, seara fac flotări, genoflexiuni și abdomene. Mânânc destul de sănătos, mânânc bine, nu sunt gras, sunt mai slăbuț așa...am piept și pătrățele când mă încord, să mă descriu mai bine așa, nu mă laud, să nu mă înțelegeți greșit. M-am lăsat de handball și la miază și chiar seara desfășor niște exerciții de stretching (întinderea oaselor, articulațiilor, mușchiilor). Acestea, în total durează cam un minut, în totalitate, toate exercițiile dar când practic câte un exercițiu tot de stretching stau cam 10-15 secunde, dar mă întind cât pot de mult. Eu mă consider totuși mic la 13 ani jumate...e bine pentru vârsta mea 172 cm? Creșterea nu-mi influențează alergarea de rezistență? Genoflexiunile mă ajută la alergarea de rezistență? Câteodată mai alerg pe afară, așa alergare de rezistență vreo 5 minute, însă în aceste 5 minute alerg până nu mai pot. Ulterior mă odihnesc alerg în stilul "sprint". Cum îmi măresc alergarea de rezistență? E bine 172 cm la vârsta mea? Doresc să am peste 185 cm când o să mi se încheie articulajele.

7 răspunsuri:
| Vidacu69 a răspuns:

Inaltimea ta este foarte buna la aceasta varsta nu-ti mai face griji, o sa mai crestiwinking

| andrei9530 a răspuns:

Esti destul de inalt la varsta ta! oricum te oresti din crestere pe la 17 ani(nu-i adevarat ca la 18 )si de aum o sa mai cresti foarte putin! Eu la 13 ani aveam 165 si la 18 am ajuns la 180!
Deci in concluzie: Stai linistit o sa cresti mai mult de 185
si daca vrei sa ai o rezistenta mai mare alearga in fiecare zi cel purin 2 km

| ashmeker a răspuns:

Ba omule eu la 13 ani am 1, 47m si tu te plangi la 1, 72? happy

| andreicena2 explică:

Am uitat să adaug un argument. Nu fumez.

| Minecrafttul a răspuns:

Felicitari! Si eu am facut inot. Este foarte bine ca ai 172 de cm la 13 ani bravo.

| andreicena2 explică (pentru Minecrafttul):

Mulțumesc frumos! Numai bine pe viitor.

| Albert_Gavrilescu_1999 a răspuns:

Eu am 13 ani si 1, 69