Daca abia te-ai apucat, pana "le rupi capetele" o sa mai dureze mult si bine. Nici nu e obligatoriu sa se intample vreodata, depinde de cat de mult vei progresa tu in comparatie cu ceilalti.
Pentru moment iti recomand sa te axezi pe antrenamentele de kickboxing, daca le executi corect, ar trebui sa fie suficient pentru inceput (mai ales daca n-ai mai facut sport inainte). Cat despre alimentatie, incearca sa fii atent la macronutrienti si vitamine. De slabit, exista mari sanse sa slabesti prin kickboxing. Ca sa fii sigur ca slabesti, ai nevoie sa fii in deficit caloric (deci da, conteaza foarte mult alimentatia).
In fine, dupa cum vezi nu ti-am zis nimic exact legat de alimentatie pentru ca nu stiu cat esti tu dispus la 14 ani sa stai sa calculezi kcal si macronutrienti. Daca vrei sa faci asta, ceri tu mai multe detalii (sau poate ti le da alt utilizator fara sa ceri).
Ca sa pui muachi pe tine trebuie sa faci sala.
Trebuie sa ai un aport de proteine, carbohidranti si aminoacizi.
O dieta echilibrata, ai un antrenament bine pus la punct.
Daca vrei infoematii suplimebtare, da mi mesaj.
Funda?
Ca sa pui muachi pe tine trebuie sa faci sala. Trebuie a fi intr-un deficit caloric.
Trebuie sa ai un aport de proteine, carbohidranti si aminoacizi.
O dieta echilibrata, ai un antrenament bine pus la punct.
Daca vrei infoematii suplimebtare, da mi mesaj.
Funda?
Incearca programul de planking de 30 de zile, mananc des si putin, nu mai manca dupa ora 6. Incearca sa mergi la sala si sa faci cardio
Desigur trebuie să faci sală dar te pot ajuta cu o aplicație să poți face miscare și acasă Gratis "Mai suplă în 30 de zile" pe mine m-a ajutat si chiar vad rezultate!
In rest trebuie sa ai o dieta mai echilibrata te poti informa mai mult de pe net. Sper ca te-am ajutat. O seară bună
Cipi1212 întreabă: