Ok, si MILIOANE de alti medici spun ca masa de dimineata e CEA MAI IMPORTANTA. Wow... 3 medici vs cateva milioane, oare cine are dreptate.
Ah da, si studii DEMONSTRATE STIINTIFIC spun asta.
Uite is parerea unui medic sportiv, care este foarte priceput si in nutritie ( a scris carti ) :
http://www.doctor.info.ro/micul_dejun,_cea_mai_importanta_masa_a_zilei.html
sari peste masa de dimineata daca vrei sa-ti distrugi sanatatea, dar macar nu mai sfatui pe altii tampenile tale.
Daca vrei sa slabesti (maini, picioare, abdomen) e foarte simplu cu mancarea: dimineata fara masa, la amiaza o salata cu carne iar seara tot salata tot cu carne. Daca nu poti carne, consuma doar salata in portie mai mare si cate ceva dar mai putin. Un truc pentru a manca mai putin este sa bei multa apa inainte de masa.Usor cu dulciurile, ba chiar deloc. (fast food-ul la fel).Sa nu te apuci sa iei pastile sau tot felul de prosti.Asculta-ma si vei avea succes.
Dimineata fara masa? un sfat foarte "inteligent". Copil de 12 ani care da sfaturi, ce sa-i ceri
Oi fi eu un copil de 12 ani dar am citit acest sfat ''inteligent'' (cum ii zici tu) dar am aflat de la cativa doctori renumiti ca aceasta este o metoda foarte buna.
Ce medic ti-a recomandat tie sa nu mananci dimineata?
Au fost doar 3 doctori de la Arcadia: Constantin Rusu, Dragos Negru si Viorel Scripcariu.
Si. presupun ca stii de spitalul Arcadia.
CONTINUARE : as dori de asemenea sa-mi arati un studiu PUBLIC facut de vreunul din acei doctori in care afirma o asemenea tampenie. Eu pot sa-ti arat sute care afirma contrariul - argumentate, desigur -, ti-am pus una in raspunsul de mai sus
Ok, si MILIOANE de alti medici spun ca masa de dimineata e CEA MAI IMPORTANTA. Wow... 3 medici vs cateva milioane, oare cine are dreptate.
Ah da, si studii DEMONSTRATE STIINTIFIC spun asta.
Uite is parerea unui medic sportiv, care este foarte priceput si in nutritie ( a scris carti ) :
http://www.doctor.info.ro/micul_dejun,_cea_mai_importanta_masa_a_zilei.html
sari peste masa de dimineata daca vrei sa-ti distrugi sanatatea, dar macar nu mai sfatui pe altii tampenile tale.
Bine zis: ca toti baietii de varsta ta care umplu serverul cu intrebari de genul asta. Va dau o veste buna: fetele de 14 ani, cand vad un baiat, nu se uita intai la patratelele lui. Nici la bicepsi si nici la. alte chestii.