| BogdanTheo a întrebat:

Am 14 ani si vreau si eu ca toti baietii de varsta mea sa am niste patratele mai vizibile, am citit pe net ca trebuie sa dau burta jos pentru a fi evidentiate patratelele, dar intrebarea mea este : Este bine sa incep dieta la varsta asta, deoarece am 14 ani, 60 de kg, 1.79 inaltime? Ce meniu zilnici imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ok, si MILIOANE de alti medici spun ca masa de dimineata e CEA MAI IMPORTANTA. Wow... 3 medici vs cateva milioane, oare cine are dreptate.
Ah da, si studii DEMONSTRATE STIINTIFIC spun asta.

Uite is parerea unui medic sportiv, care este foarte priceput si in nutritie ( a scris carti ) :
http://www.doctor.info.ro/micul_dejun,_cea_mai_importanta_masa_a_zilei.html

sari peste masa de dimineata daca vrei sa-ti distrugi sanatatea, dar macar nu mai sfatui pe altii tampenile tale.

18 răspunsuri:
| elenuyzy a răspuns:

Mai bine faci sport decat sa tii dieta. mergi la sala

| betsy a răspuns:

Bine zis: ca toti baietii de varsta ta care umplu serverul cu intrebari de genul asta. Va dau o veste buna: fetele de 14 ani, cand vad un baiat, nu se uita intai la patratelele lui. Nici la bicepsi si nici la. alte chestii.

| ÎngerCretin a răspuns:

Daca vrei sa slabesti (maini, picioare, abdomen) e foarte simplu cu mancarea: dimineata fara masa, la amiaza o salata cu carne iar seara tot salata tot cu carne. Daca nu poti carne, consuma doar salata in portie mai mare si cate ceva dar mai putin. Un truc pentru a manca mai putin este sa bei multa apa inainte de masa.Usor cu dulciurile, ba chiar deloc. (fast food-ul la fel).Sa nu te apuci sa iei pastile sau tot felul de prosti.Asculta-ma si vei avea succes.

| PoeTuL05 a răspuns (pentru betsy):

Tu pe cine minti ma?laughing90% din fete se uita mai intai la fizic apoi psihic.Stai calma si asteapta-ti printul din poveste.happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru ÎngerCretin):

Dimineata fara masa? un sfat foarte "inteligent". Copil de 12 ani care da sfaturi, ce sa-i ceri

| ÎngerCretin a răspuns (pentru Cosmin86):

Oi fi eu un copil de 12 ani dar am citit acest sfat ''inteligent'' (cum ii zici tu) dar am aflat de la cativa doctori renumiti ca aceasta este o metoda foarte buna.

Ce medic ti-a recomandat tie sa nu mananci dimineata?

Au fost doar 3 doctori de la Arcadia: Constantin Rusu, Dragos Negru si Viorel Scripcariu.

Si. presupun ca stii de spitalul Arcadia.

CONTINUARE : as dori de asemenea sa-mi arati un studiu PUBLIC facut de vreunul din acei doctori in care afirma o asemenea tampenie. Eu pot sa-ti arat sute care afirma contrariul - argumentate, desigur -, ti-am pus una in raspunsul de mai sus

| betsy a răspuns (pentru PoeTuL05):

Da, ma, dar nu la patratelelaughing

La bazin, la plaja la patratele se uitalaughing

Mda, poate.

Poate spre sigurhappy.

Nu. Eu cred ca tu ai patratele si de asta nu vrei sa accepti ce iti spun euhappy

Culmea ca nu amrolling on the floor dar mai ai putin si zici "interiorul ma intereseaza doar" si mor cand va aud asta.Voi totusi ganditi datorita exteriorului gen:Ba mai bine stau cu unu frumos care sa dea bine in public decat unu urat dracu.laughingAdevarat ca nu toate fetele dar majoritateahappy

Da, dar pentru o fata de 14 ani "frumos" nu inseamna cu patratele. Si daca apari cu cineva in public, n-o sa te arate lumea cu degetul fiindca iesi cu cineva care nu are abdomen cu patratele...

De acord cu tine.Nu conteaza numai patratelele la un baiathappy