| tomagabriel2011 a întrebat:

am 15 ani inaltime 1, 70 dar totusi ce e greu de crezut e greutatea mea 49 kg. Stiu ca am metabolismul destul de mare totusi nu e normal. Oricat as manca raman la aceeasi masa. Ceva solutii sau concluzii?

Răspuns Câştigător
| Ruptura a răspuns:

Ti se pare ca mananci mult?
Du-te la sala, fa niste muschi, crezi ca daca nu ai grasime nu poti face muschi?
Mananca carne, alimenteaza-te corect. baga proteine naturale si o sa faci masa musculara
Nu manca de la fast food, e o prostie, cred ca ai in corpul ala numai tampenii

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga sport și fa masa musculara.

| Lavinia_Banu_2000 a răspuns:

Daca vrei sa scazi in greutate incearca sa faci cat de mult sport pori si sa incerci sa mananci cat se poate mai putin daca nici asta nu merge vinseamna ca ai oasele mai grele

| tomagabriel2011 explică (pentru anonim_4396):

? ce legatura are eu intrebam daca aveti o solutie. si nu poti face masa musculara daca nu ai ce grasimi sa arzi rolling on the floor

| tomagabriel2011 explică (pentru Lavinia_Banu_2000):

? sa scad? eu nu stiu cum sa ma mai ingras citeste din nou ce am zis am 49 kg dc as vrea sa slabesc e mult prea putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru tomagabriel2011):

Are legătură ca vrei sa te ingrasi. A face masa musculara înseamnă a pune pe tine mușchi și grăsime laughing)).
Nu este o alta soluție ca așa îi organismul tăuhappy

| Lavinia_Banu_2000 a răspuns:

Pai am crezut ca vrei sa slabesti atunci daca vrei sa te ingrasi de si ai prea mult pentru varsta ta ar trebui sa stai in pat toata ziu sa dormi sa mananci multe dulciuri si mancaruri nesanatoase eu zic ca totus e cam mult 49 de kg eu am apriape 16 ani si am vreo 43

| tomagabriel2011 explică (pentru Lavinia_Banu_2000):

Pentru un baiat de 1.70 m si 15 ani trebuia sa am 55-60 nu 49 fiindca tu esti fata e normal sa ai atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... mananca fast-food, baga in tine, ce alta solutie vrei sa-ti recomandam noi?

| tomagabriel2011 explică (pentru anonim_4396):

Fast food mananc de cand ma stiu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru tomagabriel2011):

Mareste cantitatea de fast-food, daca nu merge inseamna ca metabolismul nu-ti permite sa te ingrasi

| DovleacTurbat a răspuns:

"Oricat as manca nu pun" si cam cat mananci tu ass incredibil? laughing descrie-mi ce ai mancat azi de exemplu, in cantitati (asa dupa tine)

| Antonies a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie, te inteleg perfect. Doar ca eu am 15 ani si 48 kg happy Poate o sa vina si vremea noastra cand o sa ne ingrasam, cand nu o sa m.ai fim in dezboltare.

| tomagabriel2011 explică (pentru DovleacTurbat):

Deci incep : dimineata o cana de lapte de 400 cu cereala, o felie de almete sau cum se scrie, la scoala 2 sandwich-uri cu sunca si cascaval apoi cand am venit de la scoala o shaorma

| tomagabriel2011 explică (pentru Antonies):

I hope so :C

| DovleacTurbat a răspuns (pentru tomagabriel2011):

Maxim 1800 calorii pe zi. Putin. Incearca de la 2500 de calorii in plus si mai vorbim happy.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Antonies):

Aveam aceeasi greutate doar ca la 16 ani. Aproape subnutrit laughing. Invatati sa mancati, nu ve-ti creste cu aer si nici cu sperante si minuni "hai ca poate-poate". Vrei ceva treci pe treaba nu astepti minuni.