| FlorinNeyJR a întrebat:

am 15 ani mi-as dori foarte mult sa ajung fotbalist joc fotbal de la 8. 9 ani in curtea scolii deoarece sunt crescut intr-un sat mai modest in care nu si-a permis o echipa locala in care eu ma puteam dezvolta fotbalistic. Foarte multe persoane mi-au spus ca trebuie sa fac ceva neaparat pentru ca sunt foarte talentat eu imi doresc enorm dar nu stiu daca mai pot face ceva la aceasta varsta. A-si putea sa ma duc in satul vecin la 3 km departare dar sunt cam timid ce sfaturi imi dati si spuneti-mi daca mai am vreo sansa. Va MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Treaba cu pilele e eronata. Daca esti bun esti si cautat. Eu zic sa incerci, n-ai nimic de pierdut.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3km nu e chiar mult, ai putea merge si vezi daca te baga la echipa, dar jucand la o echipa d'asta e greu sa ajungi fotbalist. Trebuia cand erai mai mic sa te duci la un club important din judet sa dai probe si sa te bage la juniori ca asa am si eu colegi d'astia de joaca la Avantu' nu stiu care dintr-un campionat cu echipele din zona si iti zic eu ca nu o sa ajunga niciodata mari fotbalisti, nici macar de liga a patra.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Eu unu nu dau nici o inportanta acestui sport, care mi se pare expirat, dar am o multime de prieteni care il practica, chiar de performanta. si iti zic ca oricat de bun ai fi, daca nu ai pile, nu faci mare lucru

| Urpaniel a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

"daca nu ai pile, nu faci mare lucru"
Crezi că Messi, Ronaldo, Ronaldinho şi alte nume mari au avut pile?
Dacă eşti bun, mai devreme sau mai tărziu ajungi sus, poate există corupţie în fotbal, dar încă nu ai cum să cumperi talent.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Urpaniel):

Tu nu ai idee cat de saturata e piata de fotbalisti, sunt ff multi talentati. si in plus de asta e o diferenta colosala intre fotbalu in curtea scolii si fotbalu pe stadion. 90% din copii din Romania joaca fotbal, multi dintre ei chiar sunt buni, trebuie sa ai noroc sa iesi in evidenta