Inceteaza naibii cu prostiile. steroizi la 15 ani, esti extraordinar de prost daca vrei asa ceva. la cum ai pus tu subiectul aici cu muschi in 2 luni si steroizi la 15 ani du-te la psiholog ca ai o problema. muschii nu se fac in 2 luni, nici macar cu steroizi. si aia nu e varsta sa bagi in tine hgh si testosteron sintetic. si cu suplimente (macar astea nu au efecte secundare atat de aiurea) in 3 luni nu faci nimic. muschii se fac in ani, nu zile. vezi ca faci anatomie la scoala, fii atent la ore si inceteaza cu tampeniile.
Daca faci sala ca sa se vada muschii. o faci degeaba. prin simplu fapt ca nu faci diferenta intre proteina si steroizi, nu ar trebui sa ma deranjez sa iti dau un sfat
Nu cred ca ai tu bani de steroizi... si un "corp cu muschi" nu faci tu copile in 1-2-3 luni. Si cica la el "Ce mese sa mananc zilnic? "
Ce face? muschi cu steroizi nu se fac in 2 luni? sunt total inpotriva steroizilor dar am vazut pe viu ce face anapolonul din om(masa musculara)! si stiu prea bine efectele adverse dar te umfla tare si nu in 2 luni si intr-o luna!
Daca esti un prapadit la 1.85 si 50 de kg, nici macar steroizii nu sa te faca sa pui 20 kg de muschi in 2 luni. o sa fii oarecum maricel dar tot slab. nu are cum corpul, indiferent ce faci, sa bage macar 20 de kg in 2 luni (ca la inaltimea si greutatea din exemplu esti SCHILOD). era un exemplu gen extrem
Adevarat! dar crestere mare de masa musculara poate avea si daca pune 4kg(muschi) in doua luni, raportandu-ne la ceea ce facem noi cu suplimente in 1-2 ani!
Sa nu iei in seama ceea ce am vorbit cu jonnyby! ca daca te pui sa iei anapolon la cati ani ai tu in 2 luni " te lauda popa in curte"
Da, nu lua in considerare ca ai 15 ani, baga steroizi ca iti zice floryn (sufera de y) mondialul. autoproclamatul expert in orice, inclusiv sa dai un steroid puternic unui copil.
Eu nu sunt cine stie ce expert am zis doar ca cu anapolon cresti mult! atat! si in plus am zis doar catre tine daca nu ai sesizat! lui i-am sugerat la alta intrebare de-a lui un concentrat proteic! asa ca uita-te mai odata peste ce am scris si ai sa vezi ce am zis catre tine si ce am zis catre acel copil!
Si apropo arata-mi unde i-am sugerat sa isi cumpere un anume fel de steroid? ca eu nu vad!(in afara de ce ti-am zis tie despre anapolon)