Vitaminele sunt o baza excelenta pentru dezvoltarea musculaturii insa cea mai importanta e alimentatia
Mananca mancare gatita acasa, bei lapte pentru calciu, vitaminele le ei din fructe, proteinele din carne/soia etc... poti lua batoane proteice in pauze de atrenament. Nu lua proteine la cutie sau produse care te umfla sau contin chimicale.
Mananci inainte de sala, astepti o ora dupa te duci faci atrenamentul vii acasa si mananci (mancare usoara, nu te apuca sa mananci ca spartul).
Mananca pana sa te saturi, bea apa cu lamaie, fa-ti ceai verde etc. iesi afara, alergi, invata sa sari coarda si multe altele.
Daca esti la inceput depinde si de metabolismul tau, vorbeste cu profesorul.
Pai vitaminele intra la categoria "suplimente".
Deci, iei vitamine = iei suplimente.
Nici nu trebuie sa iei suplimente ca sa pui masa, de unde ai scos aiureala asta?
Tot ce iti trebuie este sa mananci mai mult decat consumi in care sa ai un raport balansat intre carbohidrati/proteine.
Imi place ca vorbesti de suplimente ca fiind pline de chimicale. Sa inteleg ca tu cand te duci in supermarket cu parintii, cumperi doar produse bio? sau ai inpresia ca tot ce cumperi e natural? te minti singur boy
Am o cutie de omega 3 din farmacie, pe care scrie supliment alimentar, nuff said
Si vrei sa spui ca unele suplimente nu sunt chimicale? ia tu suplimente si ai sa vezi efectele in timp. Acuma depinde si de ce suplimente vorbim, unele sunt bune, altele nu. Si nu trebuie sa le iei mereu, mananci sanatos si produse bio, tu chiar crezi orice spun cei de la tv? vrei sa ajungi umflat de 100 de kg grasime sau sa iti controlezi trupul si sa fii in stare sa faci orice tip de tractiune?
Toate suplimentele sunt chimicale. da tu vrei sa zici ca tot ce cumperi din supermarketuri, sa mananci, nu au chimicale? faca sala de 5 ani si tot de cam atat timp iau si suplimente, si sunt mai sanatos ca tine
Eu i-am dat sfaturi, cica "mai sanatos ca tine", daca iei suplimente si vitamine sigur esti mai sanatos ca mine, peste 20 de ani o sa iti atarne muschii de sanatate
Eu zic sa iti vezi de treaba ta, te bagi in seama aiurea, daca tu faci sala sa te umflii si sa ai 100 de kg e treaba ta, viteza si rezistenta fac pariu ca nu poti alerga 100m.
Si ceea ce iau din supermarketuri sunt mai sanatoase decat pastilele care le luati voi la sala sau prafurile te asigur. Si nu toate produsele au chimicale, trebuie sa stii ce sa mananci.
Vezeti de treaba ta si nu mai comenta aiurea, daca te consideri mai bun pentru mine esti mult mai idiot. Incearca sa faci muschi si la creier ca vad ca nu prea il lucrezi des.
Sala face parte din viata mea, nu ai cum sa imi dai sfaturi, si sa imi zici ca suplimentele sunt toxice. nu mai fii butthurt, doar pentru ca tu nu poti fi mare nu inseamna ca si ceilalti trebuie sa fie la fel ca tine
Omule tu stii sa citesti? nu tie ti-am dat sfaturi, tu te-ai bagat peste mine, eu am raspuns la intrebare.
Nu inteleg ce intelegi tu prin mare, toata lumea poate sa se umfle de la toate prostiile de la sala si sa isi crape venele cu greutati exagerate, ideea e sa poti sta pe un scaun drept si sa ridici o gantera, nu sa te pui pe scaun si sa crape scaunul.
Ma rog fiecare face ce vrea cu trupul lui, nu pot sa ma contrazic cu cineva care e obsedat de ceva.
Daca ar fi asa cum zici tu, toata lumea ar arata ca arnold pe strada, da nu e chiar asa. daca iei suplimente, gata tu crezi ca eu stau si o frec toata ziua si ma fac mare
anonim_4396 întreabă: