Doamne, deci mor cand va vad ca vreti sa va apucati si toti sariti pe suplimente, vreau aia vreau aia ce sa iau cum sa iau?
Nu asa se face.Primele 4-5 luni nu ai nevoie de nici un supliment, invata cum sa te antrenezi, cum sa mananci si ia-ti proteinele si carbo necesari din mancare in timpul asta. Dupa ce stii toate asta, dupa ce vezi ce antrenament e mai bun pentru tine, dupa toate astea atunci poti lua si suplimente, altfel le iei degeaba.
Iti zic din propria experienta ca suplimentele nu fac miracole, intr-adevar te ajuta dar nu fac miracole.Si eu la inceput vreau proteine, am luat proteine si eu aveam 2-3 mese pe zi printre care ciorba si nu stiu ce, si eram "dezamagit" ca nu vad rezultate, deci fara suplimente la inceput.
Merci de raspuns, dar eu am un metabolism tare ciudat arde tot de intra deci, trebuie suplimente Peste tot unde am fost mereu am luat. Am facut jumate de an sala fara nici un folos...deci am nevoie de suplimente.
Ai facut o jumatate de an sala fara nici un rezultat pentru ca nu stii sa mananci, spune-mi si mie cate mese pe zi aveai in momentul ala si in ce constau acele mese.
Ce prind, rar stau la masa. Mananc sa nu imi fie foame in rest nu am ore fixe de masa si nu mananc 2 feluri de mancare niciodata. Cam dezordonat stiu dar nu ma pot obisnui sa mananc la ore fixe
Pai in bodybuilding mancarea e cel mai important.
Fara sa mananci cum trebuie ( 5-6 mese CONSISTENTE pe zi ) nu pui muschi nici dupa 20 de ani de sala.
Ori inveti sa mananci... ori te apuci de sah, ce naiba, tu nu faci CEL MAI IMPORTANT lucru in sportul asta.