Depinde mult de cum te antrenezi.
Probabil ai lucrat, fara sa stii, pana acum la definirea musculaturii. Caci puterea este asociata unei musculaturii bine definite, adica fibra bine dezvoltata, caci la definire asta se intampla, creste fibra, face muschiul puternic. Si o fibra bine dezvoltata se obtine lucrind cu multe repetari pe fiecare serie.
Daca vrei insa sa cresti masa musculara, ceea ce trebuia facut la inceput, si abia mai apoi sa lucezi la definire, trebuie sa lucrezi cu greutati mari, si putine repetari pe serie, 6-7, dar in asa fel, incit, daca lucrezi doar cu bara (nu la aparat), sa zicem, la piept, la ultimele doua serii sa ai nevoie de ajutorul cuiva (pentru ca singur nu mai poti) care sa te ajute doar cu doua degete pentru a ridica bara cu totul. Pentru mine, asta era delectarea suprema cand mergeam la sala, sa imi calculez in asa fel greutatile si repetarile incit la sfarsit sa ma chinui sa ridic bara ca sa o pun pe suport, am si riscat de cateva ori fara ajutor (sa vezi acolo lupta pentru a ridica bara doar citiva cm!), si de doua ori am si ramas cu ea pe piept (foarte aiurea!) pana m-a observat cineva .
Daca tu vrei sa cresti la miini si picioare, trage mai mult pentru ele, si in cateva luni ar trebui sa apara rezultate.
Foarte bine, mănâncă MAI MULT, ANTREMEAZA-TE INTELIGENT (mut NU înseamnă BINE), dormi suficient. Esti slab pentru raportul inaltime-greutate. Pe lângă picioare si mâini restul nu antrenezi? Sunt curios de ce o fi zis tipul ala sa te ferești de creatina? )
Folosind creatina ai rezultate, dar sa presupunem ca nu o sa faci sala pana la 50 de ani si nu vei mai folosi creatina...iar atunci, in loc de piept o sa ai niste tate care atarna.
Poti sa dai un articol medical care sa sustina aberatia asta? Asta e un mit din anii 70.
p.s.: creatina se gaseste in carne, in special in carnea rosie.
De fiecare data cand mergi la sala faci exercitiile pana mori? Tu chiar vrei sa te auto-distrugi? Si pe langa ca te duci bustean acasa mai consumi si 3 mese pe zi? Pai nu degeaba ai progresat atat de lent. Sunt curios ce mananci la acele 3 mese, adica suma nutrientilor/caloriilor.