Luni-Piept-Triceps-Umeri
Marti-Spate,Biceps,Trapez
MiercuriPicioare,Abdomen,Gambe
Si le repeti pana sambata si duminica pauza
Daca vrei de 3 ori pe saptamana ce ti-am dat eu adica faci Luni, Miercuri si Vineri
Inca esti incepator si la 7 luni uitate pe net sau inventeaza tu un program nu este un program bun ci tu esti cel care determini rezultatul final baftă?
Daca luni faci exercitii unde intra indirect si bicepsul, crezi ca e bine marti sa faci biceps, cand inca acidul actic nu e eliminat si nu se poate hrani? Poate ar fi bine sa le inversezi astfel incat sa ai 24 de ore de eliminare pentru o hranire eficienta. In rest, ceea ce ai scris e rotatia clasica de pe scoala veche de culturism, mai nou se prefera o impartire in grupe mai mici si lucrat pe izolare mai mult.
Indiferent ce raspunsuri o sa primesti, ca o sa primesti multe, eu vreau sa iti spun sa nu uiti sau sa nu omiti cele mai importante doua lucruri, care sunt uneori mai importante decat antrenamentul in sine: hranirea muschilor (hidratare+glucide) corecta si intinderile inainte si dupa exercitii pentru drenajul limfatic, eliminarea acidului lactic etc.