Te-a fraierit...stii macar ce e gantera? Gantera este mult mai mica decat haltera....adica e de greutati mult mai mici...
Poate fraierul a vrut sa spuna de haltera, dar nu stie ce-i aia!
Eu pana anul asta, inventam exercitii pentru dezvoltarea muschilor, si m-am facut plin de muschi..eram si inainte, dar nu asa!
Sa-l vad pe,, musculos", daca e tare la skandenberg si cu mine ...MMA-ul te face mult mai atletic fata de fotbal.
Tu trebuie sa iti cumperi GANTERE! Sunt la Dedeman de pana in 15 kg...pentru inceput sunt bune cele de 5 kg...peste un an, sa tragi de 10 kg!
Deci, fa multe exercitii simananca sanatos..sa stii ca si prin skandenberg ti se dezvolta muschii, pentru ca sunt solicitati!
Multa bafta!
Serios? Ai inventat exercitii si esti plin de muschi?
Cati ani ai?
Hai ma, COPIL PAMPALAU si firav, explica-ne cum esti tu plin de muschi de la exercitii inventate!
Minte. Sportul dezvolta. Cu exercitiile nu trebuie sa-ti propui un numar. Faci pana la epuizare si 2-3 pe deasupra.
https://www.youtube.com/watch?v=LXU4b4cjUrg
Am auzit si eu aceste speculatii ca cica, daca faci sport de mic ramai pitic, dar nu este adevarat. Totusi nu este recomandat sa folosesti greutati foarte mari, sau sa faci exercitii cu haltere foarte grele mai ales puse in spate, pentru ca nu esti sufficient de dezvoltat iar oasele tale sunt cam fragile si na... Cel mai bine du-te la sala si ar trebui sa fie cineva acolo care te poate indruma. A, si daca ai facut 20 de flotari n-o sa te simti mai puternic, stai linistit.