| UFO03 a întrebat:

Am nevoie de un sfat si sper sa-l primesc de la voi.Cum scap de grasimea abdominala..am abdomenul conturat format dar nu se vede foarte bine datorita grasimistraight face.As mai dori sa imi dati si cateva sfaturi ce alimente din viata de zi cu zi le-as pute da de o parte pentru a nu mai pune grasime pe minehappy.
PS:NU POT MERGE LA SALA DACA CINEVA SITE SFATURI UTILE IL ROG SA MI LE IMPARTASEASCA SI MIE!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ca sa-ti raspund si tie si la intrebare, exercitiile pentru abdomen sunt pentru masa musculara, NU pentru ars grasimi.

Pentru definirea abdomenului ( adica sa-l faci vizibil ) ai nevoie sa scazi grasimea sub 10 %, asta NU se face cu exercitii pentru abdomen ( poti chiar sa nu faci deloc ) ci cu :

- alimentatie, conteaza 80 %
- exercitii CARDIO ( alergat, inot, etc. ), foarte eficiente in ars grasimi, conteaza 20 %

Abdomenul se face in bucatarie.

http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/
http://www.culturism.ro/......domen.html

6 răspunsuri:
| sspyddy a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=DIRW_aBs9x0

incearca cu asta fa de 3 ori pe zi tot ce zice in video si ai sa scapi de tot si nu renunta la mancare pentru ca asa este corpul tau sa asimileze foarte repede deci nu te speria
funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru sspyddy):

8 min abs e o porcarie de program care esueaza la 90 % din oameni.
incearca sa te documentezi inainte sa aberezi si sa ceri funda ca o femeie

| sspyddy a răspuns (pentru Cosmin86):

Prietenas nu 8 min de 3 ori pe zi de 8 minute e filmuletzu tu bagi serie de 30 din fiecare tipwinking da nu statea ala sa iti bage tie intr-un filmulet cate 30-40 de abdomene de fiecare tip el iti arata cum sa faciwinking tu poti sa faci si 50 de acelasi tipwinking incearca sa gandesti puneti materia cenusie la treaba

| sspyddy a răspuns (pentru Cosmin86):

Amigo 8 minute are clipu tu nu trebuie sa faci exact cate abdomene face ala in filmuletz el iti da exemplu cum sa faci tu trebuie sa faci serie de 30-40 din fiecare tipwinking gandeste si tu logic inainte sa scoti o prostie pe gurawinking puneti putina materie cenusie de care dispui la treabawinking

| ariciul88 a răspuns:

Alergarea e raspunsul

| Cosmin86 a răspuns (pentru sspyddy):

"pune-ti" tu materia cenusie la treaba si invata sa scrii si sa nu mai ceri "funda" ca o femeie frustrata sau un gay nenorocit