| edytZzza a întrebat:

am o intrebare.
Deci daca mananc dimineata un bol de cereale de exemplu 600 calorii si apoi fac un anrenament de jogging, caloriile arse sunt din acel produs sau din grasime.
Multumesc.
P.S: funda happy

6 răspunsuri:
| Bunny_8478 a răspuns:

Pai nu stiu singur dar daca te ajuta cu cevs stiu ca 7, 000 de calorii inseamna 1 kg big grin

| Mamboo a răspuns:

Exagerezi cu 600 de calori, mai uita-te odata pe descrierea produsului, sau incerci sa-ti dai o automovitatie si nu stii cum sa faci? e si asta o metoda ...in princiu la un traseu de 9, 10km ..arzi aproximativ 400, 500 calorii ..depinde si de vitezea pe care o adopti, in principiu incerca sa-ti schimbi cerealele ..asta ar fi primul pas pentru a mai elimina din griji! te salut!

| edytZzza explică (pentru Mamboo):

300 de calorii au cerealele pe care le mananc, am dat doar un exemplu.
si 300 cal pe 60g cat mananc.

| Mamboo a răspuns (pentru edytZzza):

Data viitoare incerca sa fi mai rational in exemple, asa poate aberez si eu mai putin in raspunsuri ...continua sa faci joking e foarte sanatos! bafta

| raluk27 a răspuns:

Caloriile arse sunt din carbohidratii din cereale, care iti dau energie. Deci in principal arzi ce ai mancat

| nesuferit a răspuns:

Arzi mai mult decat mananci intr-o zi, slabesti. caloriile arse nu se rezuma doar la jogging ca doar nu stai inert in fotoliu