anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema nu stiu ce sa fac. Am muschi pe mine am bratul mare dar am si niste kg in plus am 1, 73 cm 76 kg sunt lat in spate si nu prea se cunosc kilogramele multi prieteni care sunt asa zisele "gorile" mi-au recomandat sa fac sala sa fac definire dar eu ma gandeam sa mananc doar micul dejun pranzul si sa nu consum chipsuri, sucuri doar apa si alerg in fiecare zi sa fac si niste abdomene pentru patratele ce parere aveti ce ar fi mai bine sa merg la sala sa fac definire sau sa fac alerg+abdomene?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Toate.

Si sala si alergat.

Abdomenele. nu vad rostul, sunt exercitii proaste si ineficiente, cu care iti distrugi coloana. Pentru patratele clar alimentatia e cea mai importanta ( 90 % ) si 10 % exercitii de tip cardio ( alergat, inot, sarit coarda, etc. ).

| Kabuto79 a răspuns (pentru Cosmin86):

Sal. am 1, 80 si 73kg si tin cu ori ce pret sa scap de burta. sunt dispus sa intretin ori ce dieta si sa fac ori ce exercitiu doar sa scap de grasimea de pe abdomen.

Daca ma poti ajuta cu sfaturi ( preferabil din propria experienta ) te rog contacteaza-ma la kabuto_cosmin (skype, mes). Daca sfaturile tale ma vor ajuta iti voi ramane vesnic indatorat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Kabuto79):

Ok, incerc sa te ajut, eu am slabit 18 kg.

DAR, cel mai bine e sa-ti angajezi un nutritionist, daca vrei rezultate rapide.

2 răspunsuri: