Habar nu am despre stero dar cica ficatul se regenereaza.tu bagi stero si nu sti TOTUL ( fara aroganta ) despre corpul tau? Iti irosesti curajul cred.
Mi-am atins potentialul genetic maxim, era normal sa iau steroizi ca sa pot depasii pragul asta,
Bravo tie..nu te acuz de nimic..corpul tau. Doar ca eu as fi studiat mai mult. Poate.
Dupa 4 ani de sala, dieta, odihna, program de antrenament complet, si aproape 8 luni de studiat steroizii, ce sa mai studiez?
NU STIU. Daca esti aici si intrebi e clar ca nu sti tot. Perosnal, doar personal eu nu m/as expune si la asa ceva..atata tot..succes!
Tu in 4 ani de sala ti-ai atins "potentialul genetic"? Eu stiam ca ai nevoie de minim 10 ani pentru asta.
p.s.: in 2018 spuneai ca ai 13 ani... https://www.tpu.ro/......pul-zilei/
Stai așa, ție 4 ani ți se pare mult? Stiu oameni cu 20+ de ani de sală in spate (plus studii făcute în domeniu...si ma refer aici de facultate, master, doctorat) care încă nu-și permit să spună "ce sa mai studiez".
Daca te-ai fi uitat la intrebari, sunt puse foarte aiurea si unele foarte handicapate, la fel si varsta la unele, eu doar am cerut un cont ca sa pun o intrebare, mai ales ca nu folosesc de loc TPU-ul.
Si da, in 4 ani mi-am atins potentialul genetic mistere, David Laid si l-a atins in 3 ani, sa nu zic de Tony Saik.
Potentialul genetic poti sa tii-l atingi intr-un an daca e sub mediocru'.
Am pus o intrebare, raspunde-mi daca esti atat de "master" in domeniul asta.
Eu imi permit, fiindca steroizii nu sunt chiar asa de greu de studiat.
Oricine i-ar putea studia si intelege cum actioneaza fie ca sunt orali sau injectabili sau chiar plasturi.
Tony Saik si-a atins potentialul? Micutul ala? )
Ce sa-ti raspund, steroizi se iau cand ai MINIM 10 ani de sala (ideal 15) si bagi cel putin 2000 de lei / luna in mancare. Daca tu probabil mananci 3-4 mese pe zi (si probabil MAXIM 3 fripturi pe zi), ce sa faci cu stero?