| RobyeeXd a întrebat:

Am să vă adresez o intrebare mai ciudată, dar sper ca o sa puteti sa-mi raspundeti la ea.
Cand mergeam pe strada, niste baieti sau luat de mine. Ma tot urmareau si chestii din astea ma injurau, pana ce unu mi-a tras un pumn. Intrebarea este : Daca o sa incerc sa practic karate si o sa ma duc si la sala... Pot bat ca cei din filme. Adica de exemplu sa sar in sus cu picioarele si sa le dau in cap sau chestii din astea cu invartit si sai lovesc... Mias dorii tare mult sa ajung la o performanta ca asta. ziceti-mi daca pot. Va rog!
Multumesc! :X

Răspuns Câştigător
| RandyMarsh a răspuns:

Este mult de munca, dar o sa poti.Eu zic sa nu te apuci de astea, cred ca le-ai facut ceva de te-au batut.Lumea nu te bate asa pe strada.
Incearca sa ii eviti, daca te bati cu ei nu rezolvi nimic. Spune-le parintilor, dar cred ca o sa iei si mai multa bataie daca le spui.
Cel mai bine este sa ii eviti si sa nu ii mai bagi in seama.

6 răspunsuri:
| CristiMC a răspuns:

Apucate de sala, la ficat si in barbie daca ai prins bine lovitura te lasa in pace si in nas e valabil

| johnyxus a răspuns:

Trebuie sa mananci bine sa iti faci masa musculara si dupa sa te duci tu sa faci kick boxing ca e cel mai bun.

| T0nny a răspuns:

Mersul la sala nu te ajuta absolut deloc. din contra cu cat esti mai masiv si mai mare cu atat te misti mai greu, pierzi din viteza.
Eu iti recomand cu caldura sa practici Muay Thai (Box Tailandez), este un sport dur intens si foarte practic in situatii reale. deoarece spre deosebire de alte stiluri de arte martiale, in acest sport inveti / folosesti si loviturile de genunchi si coate pe langa cele de picioare si pumni.

| RobyeeXd explică (pentru RandyMarsh):

Nu chiar... Sunt mari si se iau de oricine. Mau atentionat niste baietii ca se iau de oricine si n-am crezut si pana la urma, au avut dreptate

| AliasRadu a răspuns:

Nu pot sa fii ca Jackie Chan sau Harajuku Barbie, dar d-ale o flegma.

| RobyeeXd explică (pentru AliasRadu):

Harajuku?