| ToTuleOK a întrebat:

Am si eu o intrebare! Daca as face exerciti zi de zi (abdomene,flotari, sa sar coarda etc.) as putea de la o burtica sa ajung la un abdomen plat cu patratele?
Ce exerciti imi recomandati.
Ajuta daca merg si la sala?

26 răspunsuri:
| beniamin1994 a răspuns:

Daca mergi la sala ajuta destul de mult! poti face si acasa dar multe!
incearca sa le faci in serii de cate 3 si sa incepi cu putin! si faci asa flotari, abdomene, ginofleziuni, sarit coarda(nu prea cred ca ajuta) si sa stai culcat pe spate si sa ridici picioarele la 90 de grade! funda?

| lpavel a răspuns:

Daca numai burtica vrei sa ti-l formezi nu are rost sa mai faci si flotari, sarituri la coarda sau mai stiu eu ce... Trebuie sa faci numai abdomene, adica mai multe feluri de abdomene. Sa-ti explic ce antrenezi cu flotari: pieptul si bratele- n-are nici o treaba cu abdomenul.
- sarituri la coarda = gambele (picioarele)
Deci iti recomand abdomene de 4 ori pe sapt. cate jumatate de ora.
Peste 2 luni se va vedea efectul
Succes!

| ToTuleOK explică (pentru lpavel):

Aici e o problema eu nu rezist 30 min sa fac abdomene

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Dureaza multi ani sa faci din "burtica" niste "patratele" si pentru asta trebuie sa mergi zi de zi la sala nu odata pe saptamana.Si daca de ce nu, poti face si in casa.Vezi sa mananci cu proteine si nu chiar gras adica cartofi dar nici sa mananci mereu salate un regim mediu.Si sa nu te lasi sa faci mereu ca astfel muncesti de geaba. Daca respecti ce am zis eu sa stii ca scapi de burta si faci ceva abdomen.

| ToTuleOK explică (pentru Andyᵗᵐ):

O intrebare cam ce mancare ai propune pentru astfel de efort?

| lpavel a răspuns (pentru ToTuleOK):

Nu trebuie sa rezisti 30 de min. fara oprire happy faci 10-15 abdomene faci o pauza mica de 1-3 minute sau cum simti tu ca poti face. Dar important ca pauza dintre serii sa nu fie prea mare, adica sa te odihnesti de tot... astea 30 de min. trebuiesc sa fie cat de cat obositoare altfel nu se va vedea aproape nimic. Dar ATENTIE prima saptamana sa faci pauze putin mai mari pentru ca o sa ai febra musculara foarte mare! De o sa ai asa ceva sa nu te sperii o sa treaca e ceva normal la inceput.

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Sunt 6 reguli:
1. Dupa ce ai facut efort sa bei apa minerala deoarece cand faci sport elimini minerale si ai nevoie de minerale din apa.
2. Dupa efort sa nu mananci dulciuri si fainoase.Trebuie sa fortezi organismul cam timp de o ora jumate daca nu rezisti. Daca rezisti mai bine sa nu mancanci nimic 30 min.
3.Nu manca cu 3 ore inainte de sport.
4. Miscarea este de preferat sa fie facuta dimineata.
5.Mananca proteine dupa un antrenament.
6.Lasa carbohidrantii pentru o gustare.
Toate informatiile aici:
http://www.prizee-jackpot.com/? parrain=50f4099cf155894653000001

| lpavel a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

Cartofii contin proteine? De cand? laughing))))))))

Dureaza multi ANI sa faci burtica cu patratele... Crezi ca are vreo 150 de kg laughing)) sau vrea sa aiba un abdomen ca al lui Arnold? laughing)))))

Pai am 1, 86 m, 16 ani si 80 kg

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru ToTuleOK):

Nu trebuia 30 de min sa faci abdomene.Am zis sa rezisti 30 min DUPA ce faci abdomene.Si casa faci patratele trebuie 100% efort si rabdare.

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru lpavel):

Paai da dureaza eu ce am zis? Citeste bine mai pavelus.

| lpavel a răspuns:

Daca esti baiat ai o greutate normala! Apropo de ce Andi de alimentatie, nu vreau sa fac si eu o lista, Oricum de pe lista lui TAIE dulciurile si in loc de apa minerala bea apa plata! Si daca vrei sa iei antrenamentul mai serios te sfatuiesc sa cumperi reviste Fitnes sau Bodybuilding acolo iti explica si alimentatia si cum functioneaza organismul uman etc. Aici isi va da fiecare cu parerea dar sunt unii care habar n-au de sala de fitnes dar ei invata pe altii... Eu n-am dat mai multe amanunte ca ar trebui sa scriu o jumatate de ora si nu am chef de asa ceva si fata de altii eu fac Bodybuilding de 5 ani si nu ma laud dar stiu si eu cate ceva si se vede si pe mine ceva. Oricum orice alegi e un inceput bun ca te apuci de sport! Succes!

Tu faci sport? La mine s-a vazut dupa 3 luni. Ce zici de asta?

| MassEffect a răspuns (pentru lpavel):

Frate fara suparare doar cu abdomene nu o sa ai patratele niciodata pentru ca stratul adipos nu dispare facand abdomene ca sa ai abdomen trebuie in primul rand un regim variat si echilibrat, in al doilea rand trebuie sa faci cardio aici intervine saritul corzi sau alergatul si dupa abdomenele. Daca faci doar abdomene nu o sa ai patratele niciodata.

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru lpavel):

Da fac e sanatos. Poate nu ai aceeasi structura a corpului ca a lui.Si dureaza sa faci patratele 1 AN minim.Si in fine nu cred.

| ToTuleOK explică (pentru MassEffect):

Dar daca fac abdomene asa regula pana se mai incalzeste dupa care sa alerg in fiecare zi si sa sar si coarda ar ajuta adica ma gandesc ca abdomenele le fac ca sa mai scada putin stratul de grasime de pe abdomen dupa care pot lucra 6 pack.Nu zic bine?

Hey daca nu te deranjaza ai putea sa imi trimiti un mesai aici pe TPU cu un ID de skype, mess, facebook orice ca sa mai vorbim ca din cate vad ai experienta si stii ce zici. Daca se poate.

| MassEffect a răspuns (pentru ToTuleOK):

Abdomenele nu au nici o legatura cu stratul adipos intratevar o sa ai patratele dar nu o sa se vada de acea e bine sa combini abdomenele cu alergatul si cu coarda si desigur cu regimul alimentar fara dulciuri grasimi in exces. Daca ai posibilitatea te-as sfatui sa mergi la sala sa iti dezvolti toti muschi nu doar abdomenul. Totusi daca nu mergi poti sa faci pe la amiaza 4 serii a 20 de repetari fiecare de abdomene dupa care sari coard sau alergi dupa ce termini incearca sa nu manaci 30 de min si sa te hidratezi. Dupa 30 de min poti manca un piept de pui fiert cu niste legume.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

De fapt e 90 % alimentatie si 10 % efort ( exercitii ), mai documenteaza-te

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru Cosmin86):

Am zis eu ceva gresit.Sunt documentat in domeniu altfel nu as raspunde, te asigur.

| ToTuleOK explică (pentru Cosmin86):

Imi dai si mie niste sfaturi

| lpavel a răspuns (pentru ToTuleOK):

Imi pare rau ca te dezamagesc dar c-am stiu ce intrebari o sa-mi pui... crede-ma cel mai bine e cumperi revistele de bodybuilding si sa le citesti sa-ti dai tu seama SINGUR ce e bine si ce e rau. Asa eram eu la inceput cand fiecare imi spunea ca asa e bine celalat ba nu ca asa pana m-am saturat sa ma tot invete altii si am inceput EU sa invat tot despre acest sport si de-abia atunci am inceput sa evoluez, adica sa ma formez. Pentru ca fiecare trebuie sa-si formeze propriul antrenament si sa invete ce e mai bine la dezvoltarea lui etc. Eu degeaba ti-as da orarul meu de antrenament, asa cum am mai zis, stilul de antrenament difera de la om la om. Deci daca chiar vrei ceva serios invata prima data putin despre acest sport si apoi intre timp mai inveti

| Cosmin86 a răspuns (pentru ToTuleOK):

Http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

Redu grasimea sub 10 % si o sa le ai perfect vizibile

| ToTuleOK explică (pentru Cosmin86):

Dar daca inca am burta ajuta cu ceva

| Cosmin86 a răspuns (pentru ToTuleOK):

Cu ce sa ajute laughing

Trebuie sa scapi de grasime, punct.