Pai ce tu dupa teminarea liceului mai esti copil? academiile de fotbal sunt pentru copii pana in 10-12 ani
Pai in strainatate, academiile de fotbal apartin cluburilor de fotbal( in cele mai multe cazuri), iar la majoritatea acestor academii nu cred ca mai poti intra la varsta pe care o ai acum, decat daca ti.ar face cineva o recomandare si ar trebui sa fi si foarte bun. Spun asta deoarece la varsta asta ei promoveaza juniorii. Acum ar trebui sa iti cauti o echipa in Romania, unde sa joci des si sa o faci si bine, sa fi remarcat de o echipa din strainatate, care sa te transfere, cum s-a intamplat si cu Puscas, Balasa, Vîna,
mai degraba incearca in Romania.Din ce oras esti?
Pai fi pe faza ca acum Botosaniul are echipa in Liga 1 si sunt sigur ca si ei orcanizeaza trial-uri, inscriete si tu la unul, poate o sa fi acceptat.
De ce nu incerci la Facultatea de fizica si sport din Iasi, spre exemplu?
Da si cu ce m-ar ajuta daca as merge la Faculatatea de fizica si sport, eu vreau sa joc fotbal la o echipa de fapt joc la o echipa, dar as vrea sa merg undeva mai sus /mai departe sa joc si as vrea sa incerc undeva dupa terminarea liceului si dupa sa incerc si facultatea si m-ar ajuta daca mi-ar spune cineva macar unde sa incerc unde se mai fac inscrieri si dupa terminarea liceului as vrea sa merg si undeva afara la o academie numai ca nu stiu cum sa i-am legatura cu academii de genu, si daca ar stii mi-ar prinde foarte bine. Multumesc oricum pentru sfaturi!