Pardon, am vrut sa zic 3 motive.
Si e IRELEVANT ce functioneaza la tine, nu toti avem acelasi metabolism, alimentatie, etc.
Eu spre ex. am un prieten care are 6 pack si nu a mai facut exercitii de peste 6 ani, de ce? simplu, are metabolism rapid si isi mentine usor nivelul grasimii sub 10 % => un 6 pack vizibil si definit, din asta ce rezulta, ca ar trebui toti sa NU facem exercitii? Normal ca nu.
E irelevant ce functioneaza la o persoana, trebuie gasit ceva ce functioneaza pentru toti, si asta e :
- alimentatie corespunzatoare
- cardio
- exercitii pentru abdomen de maxim 2 ori / saptamana ( ca ORICE alta grupa musculara )
P.S. : baga si ridicari de picioare sau crunch inversat, pentru zona inferioara a abdomenului, sa ai o dezvoltare completa, acum probabil ai doar partea superioara dezvoltata
P.P.S. : nu mai comenta daca esti compet pe langa
Salut! http://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ uite cateva din exercitiile astea le folosesc eu si merge bine.
Asta am inceput sa fac de vreo 3 zile...o sa continui
Da-mi un id sa vb ca si eu tot asta caut si discutam amandoi da-mi-l prin mesaj daca nu vrei sa-l vada toti
Mai bine trimite-mi tu un mesaj cu id tu
Fa si tu abdomene... cele mai simple si mai folositoare... crede-ma functioneaza eu fac in fiecare seara
Cred ca nu ai iteles....eu am patratele, dar nu se vad de micul strat de grasime...niste exerciti cardio mi-ar fi de mare ajutor
Cele mai simple si cele mai proaste, din 2 motive :
- cu abdomene lucrezi partea superioara a abdomenului, in niciun caz tot abdomenul => dezvoltare incompleta
- in fiecare seara = supra-antrenament, exercitiile pentru abdomen se fac de 2 ori / saptamana
- alimentatia conteaza 90 %
De obicei ce e cel mai simplu e si cel mai prost, dar asa sunt romanii, vor simplu si fara efort
Pardon, am vrut sa zic 3 motive.
Si e IRELEVANT ce functioneaza la tine, nu toti avem acelasi metabolism, alimentatie, etc.
Eu spre ex. am un prieten care are 6 pack si nu a mai facut exercitii de peste 6 ani, de ce? simplu, are metabolism rapid si isi mentine usor nivelul grasimii sub 10 % => un 6 pack vizibil si definit, din asta ce rezulta, ca ar trebui toti sa NU facem exercitii? Normal ca nu.
E irelevant ce functioneaza la o persoana, trebuie gasit ceva ce functioneaza pentru toti, si asta e :
- alimentatie corespunzatoare
- cardio
- exercitii pentru abdomen de maxim 2 ori / saptamana ( ca ORICE alta grupa musculara )
P.S. : baga si ridicari de picioare sau crunch inversat, pentru zona inferioara a abdomenului, sa ai o dezvoltare completa, acum probabil ai doar partea superioara dezvoltata
P.P.S. : nu mai comenta daca esti compet pe langa
Merishoor întreabă: