Pardon, am vrut sa zic 3 motive.
Si e IRELEVANT ce functioneaza la tine, nu toti avem acelasi metabolism, alimentatie, etc.
Eu spre ex. am un prieten care are 6 pack si nu a mai facut exercitii de peste 6 ani, de ce? simplu, are metabolism rapid si isi mentine usor nivelul grasimii sub 10 % => un 6 pack vizibil si definit, din asta ce rezulta, ca ar trebui toti sa NU facem exercitii? Normal ca nu.
E irelevant ce functioneaza la o persoana, trebuie gasit ceva ce functioneaza pentru toti, si asta e :
- alimentatie corespunzatoare
- cardio
- exercitii pentru abdomen de maxim 2 ori / saptamana ( ca ORICE alta grupa musculara )
P.S. : baga si ridicari de picioare sau crunch inversat, pentru zona inferioara a abdomenului, sa ai o dezvoltare completa, acum probabil ai doar partea superioara dezvoltata
P.P.S. : nu mai comenta daca esti compet pe langa
Fa si tu abdomene... cele mai simple si mai folositoare... crede-ma functioneaza eu fac in fiecare seara
Salut! http://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ uite cateva din exercitiile astea le folosesc eu si merge bine.
Cred ca nu ai iteles....eu am patratele, dar nu se vad de micul strat de grasime...niste exerciti cardio mi-ar fi de mare ajutor
Da-mi un id sa vb ca si eu tot asta caut si discutam amandoi da-mi-l prin mesaj daca nu vrei sa-l vada toti
Cele mai simple si cele mai proaste, din 2 motive :
- cu abdomene lucrezi partea superioara a abdomenului, in niciun caz tot abdomenul => dezvoltare incompleta
- in fiecare seara = supra-antrenament, exercitiile pentru abdomen se fac de 2 ori / saptamana
- alimentatia conteaza 90 %
De obicei ce e cel mai simplu e si cel mai prost, dar asa sunt romanii, vor simplu si fara efort
Merishoor întreabă: