Deja esti inalt la varsta ta. Vei creste conform geneticii organismului tau.
Nu forta nota, ca nu va fi bine.
Am înțeles, Dario! Seara buna!
Manaca sanatos detoate, fiindca esti in crestere si nu ai nevoie sa-ti cresti muschi la anisorii astia, ci sa te dezvolti sanatos si armonios.
Multumesc frumos, pentru răspuns, doamna Violeta!
Mananca grasimi sanatoase, omega 3, peste, astea sunt esentiale si maresc testosteronul, nu e chiar bine sa mananci carne slaba si fara grasimi, ideea e sa nu exagerezi si sa nu mananci prea mult gatit in ulei.
Pentru cresterea in inaltime, adauga si suplimente precum vitamina k2, magneziu, omega 3, zinc, calciu, vitamina d3 + efort (ceea ce faci acum) si e suficient, o sa iti atingi potentialul genetic si o sa te dezvolti cum trebuie.
Pai violeta dobitoaco care esti, cum sa te dezvolti sanatos si armonios daca ii spui sa nu isi lucreze corpul si sa ramana un atrofiat? Nu asa functioneaza.
Prin sala si exercitii executate corect, se regleaza hormonii, are mai multa energie, se dezvolta sistemul osos, musculatura... daca sta degeaba nu lucreaza la nimic din corpul lui.
Pai ai 15 ani si 1.75 esti deja in media de inaltime din Romania. Si pana la 21 de ani poti usor sa ajungi la 1.85. Nu ai de ce sa iti faci griji.
Multumesc pentru răspuns, Cinic! Seara frumoasa, doamne ajuta!
Nu,dar măcar puțin sa ma mai inalt.
Si eu la varsta ta am avut aceeasi inaltime. faci foarte bine ca mananci sanatos si ca-ti lucrezi corpul. singurele mele sfaturi pentru o dezvoltare propice sunt sa te culci la o ora rezonabila si sa ai cel putin 7-8 ore de somn pe noapte (somnul ajuta foarte mult la crestere) si sa eviti orice tentatie de a fuma (fumatul opreste cresterea in inaltime - m-am apucat la 17 avand 180cm si acum la 18 ani tot 180cm am)