| swordman a întrebat:

As vrea niste sfaturi pentru a apăra mai bine, eu joc fotbal pe asfalt si e mai greu. Fundita

Răspuns Câştigător
| Hirom a răspuns:

Imbracate cu un training si pe asfalt te poti arunca asa putin pe jos ca nu patesti nimicwinking
Si eu ma arunc cand sunt portar dar asa pe jos incetwinking
Cand stai in poarta incearca sa stai pe mijlocul ei iar cand un jucator advers suteaza nu sta cu picioarele cracanatewinking
La centrari incearca sa o boxezi cand poti ...cand nu, tu iesi langa jucatorul care trebuie sa dea cu capul si sari si o prinziwinking
Daca nu reusesti incearca sa simulezi ca tea impins laughing
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

6 răspunsuri:
| Hirom a răspuns:

Pentru a apara mai bine trebuie sa ai reflexele pe masurawinking
Incearca sa aperi cu mana, picioarele, oricewinking
Cand tu ramai singur cu un jucator advers fi atent cand poti iesi la el sau cand nuwinking La un penalty nu astepti sa loveasca ci te uiti la piciorul lui cum se duce si atunci te ghideziwinking
Si tine minte... Daca nu poti apara bine incearca alt post de fotbal. Nu toata lumea apara bine

| swordman explică (pentru Hirom):

Interesant, @bogdanutzu17, poti detalia pentru Funda?

| RazvanFrezatul a răspuns (pentru Hirom):

Cacat

| Hirom a răspuns (pentru RazvanFrezatul):

Mai bine taceai.

| Hirom a răspuns (pentru swordman):

Imbracate cu un training si pe asfalt te poti arunca asa putin pe jos ca nu patesti nimicwinking
Si eu ma arunc cand sunt portar dar asa pe jos incetwinking
Cand stai in poarta incearca sa stai pe mijlocul ei iar cand un jucator advers suteaza nu sta cu picioarele cracanatewinking
La centrari incearca sa o boxezi cand poti ...cand nu, tu iesi langa jucatorul care trebuie sa dea cu capul si sari si o prinziwinking
Daca nu reusesti incearca sa simulezi ca tea impins laughing
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| RazvanFrezatul a răspuns:

Pai ai putea sa te uiti atent cand vine jucatorul si dupa aperi