| Iulian09 a întrebat:

As vrea sa fac muschi la abdomen.(patratele)
Ce ziceti daca alerg 9km pe zi, fac cam 100-150abdomene pe zi si vreo 50 flotari.Cam in cat timp o sa reusesc?
Multumesc! Astept pareri big grin

4 răspunsuri:
| Gogu06 a răspuns:

Muschii se dezvolta daca ii pui la efort. Degeaba faci 150 de abdomene, poti sa faci si 300. Trebuie sa cresti greutatea executarii. Cum? Pai ia o gantera de 20-30 de kg si vezi cate abdomene poti face tinand gantera in maini.

| Accero a răspuns:

Salut.Uite iti dau un pont :muschii nu se dezvolta cand faci exercitiile, atunci se maresc, muschii se dezvolta atunci cand stai dupa ce ti-ai facut programul.E important sa nu te Supra-soliciti.Eu iti recomand sa iti faci un program de timp de genul:luni -antrenament, marti-nu, miercuri-da si tot asa pentru a lasa muschii sa se dezvolte si a nu ii suprasolicita ....Bafta a si 9km sunt cam mult pentru abdomen incearca cu 6 sau 12 cu bicicleta, ajuta mult si bicicleta

| spi a răspuns:

Flotarile sunt mai mult pentru muschii de la maini.mai bine incerci sa faci mult mai multe abdomene.o sa te obisnuiesti cu timpul.si cauta pe net exercitii pentru a forta abdomentul mai mult.mai bine te duci la sala.bafta

| Dragoselgwns a răspuns:

Muschiul creste odihnindute bine si mancand bine. Dormi cel putin 8 ore pe zi, manca alimente bogate in proteine (pe zi trebuie sa bagi cam 2grame de proteine X greutatea corpului tau, de ex ai 60kg, 60kgx2g proteine= 120g de proteine pe zi ) Uite un tabel care o sa te ajute http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/.
Abdomenele fale in serii fa 50 dupa te opresti bei apa, lasi respiratie sa revina la normal si dupa iar bagi o serie. 4-5 serii pe seara e suficient. Abdomenele nu le fa de jos pana sus, fa-le incat muschii sa fie mereu incordati adica nu atingi podeaua si tu ridici pana sus. Daca ai 2 bari paralele sau o bara suspendata te tii cu mainile de bara/e si ridici picioarele pana sus ( n-am o poza sa iti arat dar sper ca intelegi). Sper ca ti-am fost de ajutor.Te sfatuiesc sa te duci la sala acolo instructoru o sa iti explice mai bine.