| Enter27 a întrebat:

as vrea sa iau STEROIZI macar o luna sa arat si eu calumea si sa am si forta si dupa sa nu mai iau doar sa merg sa ma intretin. plz dar sa fie ceva de calitate nu sa ma unfle si dupa sa nu mai am nici forta nici muschi.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant periculosi steroizii mai bine iti iei gandu de la ei

| VirusS97 a răspuns:

Re: daca iei steroizi nu vei avea forta. Plus ca poti ajunge oarecum dependet fiindca nu tine mult la doze mici...si o sa tot bagi si o sa bagi pana crapi.gandesti putin omule? doar pentru a arata "calumea" Las'o in p... mea.

| NDC12 a răspuns:

Odata vrei sa iei proteine odata vrei sa iei steroizi laughing

Ia steroizi, te dai singur cu capul de pereti in ceva timp, o sa vezi.

" Iau o luna steroizi si arat calumea " laughing, crezi ca e asa simplu? Crezi ca steroizii sunt buni, crezi ca fac bine organismului? Daca erau buni nu crezi ca ar fi luat toata lumea?

Tu pui intrebari daca proteinele sunt bune, ceea ce ma face sa cred ca habar nu ai de steroizi, proteinele sunt naturale, ti s-a raspuns la cealalta intrebare ca daca iei doar o luna nu o sa vezi diferente mari, acum ce-ai zis? Hai ca iau steroizi, nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru VirusS97):

Ai dreptate in afara de faza cu forta, steroizii luati cum trebuie chiar iti maresc inuman forta ( bine, nu e cazul lui, care probabil nici nu stie sa manance pentru sportul asta )

| Cosmin86 a răspuns:

Fa-ti si tu OBIECTIVE REALE, si cu steroizi tot in ANI DE ZILE te faci ca lumea.

Cand va aud cu "o luna" imi dau seama ca VA MERITATI SOARTA DE COPII FIRAVI.

| JohnnyBi a răspuns:

Sustin ce zice cosmin. Stero se iau in cicluri de crestere si revenire, hepatoprotectoare si altele. Adica te bagi unde nu iti e locul

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

E un copil batut in cap ma, vrea intr-o "luna" sa faca forta.

Ma uimeste cand vad asemenea prostie.

| VirusS97 a răspuns (pentru Cosmin86):

Probabil...da eu nu m-as juca asa. Nu-i de joaca...plus ca omul este neinformat nu face diferenta intre steroizi si proteine plus ca, crede ca daca iei o luna gata esti mr. muscle.

| Cosmin86 a răspuns (pentru VirusS97):

Stiu, vezi ce-am zis mai sus, perfect de acord.