anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar proteine ( pentru masa musculara ) Si, vreau sa va intreb daca Nu sunt sanatoase sau te ingrasa, etc. Mersi, Funda.

PS: Am 16 ani, trebuie neaparat sa am 18 pentru a lua?

Răspuns Câştigător
| GoguSteriade a răspuns:

Proteinele tin loc de mancare? In alimentatia zilnica ai nevoie si de glucide si lipide, nu invata omul sa nu manance. Cand iei proteine ai nevoie si de o dieta echilibrata in paralel.

5 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

O dieta care contine foarte multe proteine face ca metabolismul sa devina "acid". Asta inseamna ca iti face sistemul osos praf.
Mananca legume, au proteine si carbohidrati naturali.
Iti trebuie o dieta bazata pe vitamine si proteine vegetale.Lasa prostiile ca esti in crestere, si mai tarziu o sa regreti.Fa sport, dar evita produsele care au exces de minerale si proteine sau exercitiile fizice ca dauneaza sistemului osos

| Cosmin86 a răspuns (pentru Zazu):

Proteinele vegetale sunt cele mai proaste, NU au profil complet de aminoacizi si in general legumele au o cantitate nesemnificativa de proteine.
Proteine de calitate = carne, lapte, branza, oua. ATAT.

| lucian191 a răspuns:

1.Proteinele tin loc de mancare! 2.Nu ingrasa! 3. Poti sa le iei si de la 13 ani nu conteaza atata timp cat iei proteine si nu steroizi!

| GoguSteriade a răspuns (pentru lucian191):

Proteinele tin loc de mancare? In alimentatia zilnica ai nevoie si de glucide si lipide, nu invata omul sa nu manance. Cand iei proteine ai nevoie si de o dieta echilibrata in paralel.

| DarkHowler346 a răspuns:

Frate mananca echilibrat inainte sa te apuci de sala iti iei pastiluta o sticla de apa si o inghiti iar apoi poti sa te apuci linistit de sala ca proteinele ajuta la masa musculara dar doar atat timp cat lucrezi ca altfel o sa arati ca o baba

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarkHowler346):

Cum mah sa arati ca o baba? laughing