Mănânci de 3 ori pe zi LENT, în primul rând, mănânci consistent, si poți să îmi zici varsta si greutatea pentru a afla cate calorii să consumi pe zi. Ok?
Sa te ingrasi in ce anume? grasime? masa musculara? eu ti-as recomanda masa muasculara fi baiat cu minte si du-te la sala sau cumparati 2 gantere ca nu o avere si fa sport acasa,manca multe proteine, mancare sanatoasa, vei arata frumos nu cu grasime, atunci amicul tau numai va face misto de tine, dupa ce pui ceva masa te duci si faci karate, asa devi barbat nu un metrosexual cu grasime, incepi sa fi barbat de acuma
http://www.culturism.ro/......ulare.html
evita dulciurile, patiseria, cofetaria
Fii mai atent! In paragraful 2, baiatul spune ca vrea masa musculara, nu grasime.Si ce ai cu metrosexualii? Ah, mama ta de bandit, il inveti sa fie spartan, nu "drăgu' "dulce si mumos.
Recunosc ca mam grabit, n-am citit toata intrebarea, glumeam nu o lua la propiu fiecare face ce vrea, ce fata place un pampalau sa fim seriosi, de asta i-am recomandat sa mearga la karate, poate e genetic asa sa arate cine stie, totusi o alimentatie sanatoasa e buna pentru toata lumea
Daca vrei să pui pe tine trebuie să mănânci des și puțin, trebuie să mănânci cel putin de 6 ori pe zi.
Spune-mi te rog ce varsta ai si ce inaltime ai pentru a-ti da un verdict corect.