| Ronaldar a întrebat:

As vrea sa va intreb ce sport sa fac sa fiu bun tare la bataie. Fac box dar nu sunt multumit.Adic nu ma folosesc de toate partile corpului. Un sport care sa ma faca flexibil.Nu stiu cum sa va explic dar cred ca v-ati gandit. Ceva gen karate dar sa ma invete bataie.

Răspuns Câştigător
| FericituIndragostit a răspuns:

Daca vrei sa i bun la bataie fa asa incepi cu kikbox/muay tay iveti cum sa te bati calumea din picioare (faci cat vrei).Si dupa aia du-te la MMA te invata tot ce trebuie se sti (Judo, ju-Jitsu, kik-box, greco.etc.)
Ca sa fi bun la "batae " trebuie sa dedeci un pc din viata ta pentru ca a fi bun la batae ai nevoie de un set de tehnici lucrate pana la perfectie, de putere fizica si intelectuala si flexibilitate
happy Mult noroc

12 răspunsuri:
| Houselaurie a răspuns:

Din ce oras esti? pai poti practica qwan ki do. arte martiale chino vietnameze, daca este sportul acesta la tine in oras.eu il practic de 11 ani.se lucreaza si pentru forta si pentru echilibru si rezistenta,si aparare, si relaxare, f multe.si poti invata foarte multe de aici.detalii in privat :d

| myhaelamar86 a răspuns:

Incearca sah.si la cat te duce bila presimt ca o sa iei atata bataie, de o sa-ti iasa pe nas.n-are cum sa nu se prinda ceva de tine apoi.

| MangekyouSharingan a răspuns:

Pai judo,karate, sambo, lupte grecoromane
din astea

| katy a răspuns:

Capoira e o combinatie de karate prin miscari de dans, o sa-ti placa sigur ca iti dezvolta musculatura si capeti f multa forta

| alexx17 a răspuns:

Sfatu meu happy? eu fac kickboxing de 5 ani si rezultatele se vad in primul o sa ti sa para greu la inceput si o sa crezi ca tu nu poti ajunge ca colegi tai de sala sa te misti asa bine dar ai sa vezi ca in jumatate de an o sa fii super bunwinking sper ca ti-am fost de folos :*

| Ciprian a răspuns:

Capoira sau karate zic eu. Te ajuta foarte mult.

| andrei213 a răspuns:

Salut vreau sa te intreb daca esti din bucuresti si unde faci box si eu iti recomand judo este foarte bun si fascinant

Răspuns utilizator avertizat
| ovidiu4455 a răspuns:

Du-te frate la sala sau apucate de karate

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Judo

| Danzzz55 a răspuns:

Capoira combina dans? ba voi nu va simtiti bine ala zice batae ma in primul rand apucate de ceva calumea sa faci muschi apoi stai pe langa astia mai tari dupa blocuri si vezi cum faci sa inveti sau sa te invete vreunu bataie de strada lasa u judo si box si astea ca dac vine unu mai bun la tine degeaba incepi u sa urli si sa faci ca toate alea daca ala iti da una in fata apoi iti da o combinatie "din cartier" facuta de el te indoaie fa cum iti zic eu daca vrei bataie si fi sigur ca odata si o data o sa iti iei si bataie o sa si dai aolo ce am ras de ala cu batae si aia cu stilu ei de dans rolling on the floor)) app judo e nasol pune u in fata daca ai pe unde esti u unu care se bate ca "intre blocuri" vs unu de la judo profesionist sa vezi ca til rupe ala de "cartier"winking si va rupe si cu judo ala cu dansu rolling on the floor) si carate si astea...la carate si judo ala trebuie sa stea in anumite pozitii si sigur nu ii prinzi u in pozitile alea

| KOGBR a răspuns (pentru Danzzz55):

Buna asta imi place...aia din cartier vin cu batele iti da de vezi numia judo in fatarolling on the floor