LUNI: BICEPS, TRICEPS
MARTI:UMERI, TRAPEJI
MIERCURI:SPATE
JOIIEPT
VINERIICIOARE
acesta este programul meu de antrenament. daca vrei sa ai un corp frumos antreneaza-ti toti muschii.
pentru a creste in masa musculara mananca regulat.(putin si des)
o eventuala cura cu oua de prepelita nu ti-ar strica.
si ultimul sfat: daca vrei un corp frumos si (sanatos) nu te lasa prostit de cei care folosesc prafuri, pastile, injectii. E ADEVARAT CA PUI REPEDE PE TINE DAR LA FEL DE REPEDE O SA SLABESTI
Il folosesc pentru un copil mic, care nu e in stare sa diferentieze suplimente alimentare ( prafuri, pastile ) facute din alimente de steroizi ( injectii ).
Si ce sa-i spun daca nu a avut minimul de interes de intreaba si ce sa manance, nu dau sfaturi la asemenea oameni, care vor totul pe tava, astia in proportie de 90 % raman niste firavi sau abandoneaza rapid
Si tu alt sfat "pentru a creste in masa musculara mananca regulat.(putin si des)", asta faci cand slabesti. Cand pui muschi mananci MULT si des, gen 5-6 mese CONSISTENTE pe zi ( bogate in proteine evident, ca sa pui muschi, nu grasime ).
Dar stau sa explic unui copil mic, care mananca putin si des si vrea muschi, apuca-te de sah
Daca e incepator este normal sa intrebe asa ceva dar cocosii de pe aici sar in sus te la prea multa inteligenta. Iar cu mancatul (MULT) si des cred ca este o prostie.Nu conteaza cantitatea ci calitatea.
Incearca sa joci si tu sah poate reusesti sa iti dezvolti si alteva in afara de muschi.
Nu stiu de ce se supara unii cand vine cineva si spune NU (prafurilor, pastilelor si injectiilor).
O sa regretati dupa ce nu le mai folositi (tinere)
"O sa regretati dupa ce nu le mai folositi (tinere)", argumenteaza, asta e celebrul MIT din anii 70.
Eu am luat 2 ani si apoi am avut pauza 5 ani ( toata facultatea + inca un an dupa ) si ce sa regret, ca un s-a intamplat nimic.
E chiar asa de greu sa CITESTI inainte sa aberezi cu mituri si povesti DEMONSTRATE STIINTIFIC DE PESTE 30 de ANI?
Salut In primul rand eu nu renunt rapid ca sa stii, am incercat sa mananc si a dat ceva roade dar am vrut sa vad si alte pareri. Nu renunt orice ar fi, am un corp foarte frumos dezvoltat, ieri un antrenor de la sala m-a masurat si aveam 30 in brat, ma masurasem eu gresit. oricum multumesc pentru sfaturi
Cosmin, majoritatea baietilor din ziua de astazi nu se tin de treaba.Am cativa prieteni care au avut probleme din cauza injectiilor.
Nu iti spun in parere de rau ca sunt nesanatoase dar fiecare face ce vrea cu corpul lui.
Multe lucruri sunt DEMONSTRATE STIINTIFIC dar esti sigur ca este adevarat? In lumea asta pentru ei sunt importanti banii nu sanatatea noastra.
Din cauza injectilor ( steroizilor ) De Acord!
Dar Cosmin ti-a atras atentia din cauza supimentelor ( prafuri, pastile ) = mancare concentrata..Sunt extraordinar de diferite.
Degeaba foloseste chiar si suplimente ca nu face ''muschi'' daca nu mananca calumea ( alea 5-6 mese pe zi )
Si sa bage mese, nu ciorbe si supe. ( Carne, oua, peste, lapte, proteine mai pe scurt + carbo si altele. )
Andrei16263829 întreabă: