Tot ce iti pot recomanda e cu sa faci sport, poate sa practici unul. Si eu aveam gambele mari si cu grasime, dar am facut sambo( judo rusesc), iar acum o luna am fost in cantonament( avand numai 3 luni experienta ). Iar acolo am facut alergari normale si in panta, am urcat o gramada de trepte. Si cand m-am intors am facut muschi la gambe. Ma rog stiu ca pare cam absurd dar ideea e ca trebuie sa faci exercitii fizice pentru picioare si nu ar strica si pentru tot corpul. Iar cu alimentatia trebuie sa ai grija sa mananci cele 3 mese pe zi, primele doua trebuie sa fie destul de consistente (mai ales prima) iar ultima nici nu ar trebui sa existe, dar daca da sa fie ceva usor gen o salata sau niste legume. Sper ca ti-am fost de ajutor
Salut,poti sa incerci sa mananci de exemplu nu neaparat mai putin,dar daca este,sa mananci sanatos,fara KFC sau orice altceva. Eventual,poti sa incerci salata cu rosii, dar sa pui si ceva otet balsamic (asta depinde de gustul tau).Ba chiar, seara daca ai timp, du-te si joaca-te fotbal, sau daca chiar iti doresti poti sa iti rogi parintii sa te inscrie la inot . Este un sport frumos pe care il practic de cam 6 ani, nu numai ca slabesti, iti formeaza si corpul (+patratele si chestii calora le plac fetelor) Sper ca te-am ajutat, nu tin la funda, vreau doar sa ajut.Bafta!
AnOnImUl321123 întreabă: