Fiul meu și-a pus motor la bicicletă și a circulat fără permis, lucrând la livrat pizza.
Există kit-uri de upgrade la bicicletă electrică (roată cu motorul în butuc sau motor central, controler și baterie).
Te costă cam 1500... 4500 lei (în funcție de mai mulți factori). Avantajul e ca nu miroase, nu scoate fum, nu are practic nevoie de nicio mentenanță etc.
Transformarea unei biciclete simple pe motor este destul de dificila. Necesita o serie de schimbari majore, manopera fiind complicata /costisitoare.
Ti-as recomanda doar schimbarea rotii dintate din spate sau modificarea pe schimbator de viteza cu minim 3 trepte (asemenea biciclete se pot gasi si comercializate).
Principalul lucru (cu ce sigur este obisnuit) este frana cu torpedou (daca are asemenea bicicleta si acum)!
Aha... dar priză cu curent nu este acolo. Nasol. Sugerez să îi iei și o instalație solară, să poată și el să vadă un film, să încarce un telefon...
Lăsând la o parte gluma, am avut moped și nu era zi să nu meșteresc la el. Dar la bicicleta transformată în electrică nu am pus vreodată mâna decât să-i mai umflu roțile.
AjutoameniipeTPU întreabă: