| FiddleStick a întrebat:

Ce credeti daca am 1.75 m si 55 kg cum sunt in greutate(slab,gras,potrivit) si cum sunt in inaltime(pitic,potrivit, inalt)? funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| LesleyS a răspuns:

Pentru o fată era să fie perfect.
Dar pentru un băiat e slab la 1, 75.
Dar înălțimea e bună, doar mai trebuie puțin să te îngrași măcar 60 să ai, MĂCAR.
Da oricum, principalu sănătate să ai, cine o să te placă, o să te placă așa cum eștihappy

16 răspunsuri:
| TarjaTurunenFan a răspuns:

Esti slab.
La 1.75 m greutatea potrivita este de 70/75 kg.
Deci esti slab.
Iar inaltimea este buna, dar ce varsta ai? Ma pot orienta mai bine dupa.

| FiddleStick explică:

Am 15 ani.

| DAC a răspuns:

Cica in mod normal ar trebui sa scazi 10 din inaltime pentru a obtine greutatea perfecta, dar eu nu prea tin cont de asta. Cred ca esti bine, avand in vedere ca ai 15 ani, sau 16.
Iar in privinta inaltimii, esti potrivit, nici prea mare, nici prea mic, zic eu.

| GăbițuGabriel a răspuns:

Sincer sa fi eu am 1.72 si inca ma inalt si am 56 de kg si sunt potrivit nici slab nici gras.

| Spitz10 a răspuns:

Esti numai potrivit. Mias dori si eu sa fiu ceva mai inalt. Daca ti se pare ca nu e ceva in neregula poti merge din cand in cand la sala, ca sa iti faci un trup mai frumos. Daca esti asa de inalt poti sa te apuci de basket.Ai fi destul de talentat. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| TarjaTurunenFan a răspuns (pentru FiddleStick):

Este totusi o greutate buna pentru varsta ta!

| TarjaTurunenFan a răspuns (pentru FiddleStick):

Si o inantimea buna!
Este bine totul!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Spitz10):

De ce adaugi "funda" dupa un raspuns?

Esti cumva o femeie frustrata sau un gay imputit?

| Spitz10 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce ai zis ba retardatule. Vrei sa vin la tine si sa iti dau doua laterale si o talpa-n gura? Vreau sa adun cat mai multe funde mah tigan inputit ce esti.Jegosule du-te si spalate.Boratule.Asta inainte sa o iau la pl pe micata.Cocalar nespalat si inputit ce esti.

Sigur, un copil REDUS MINTAL, care adauga "funda" dupa un raspuns, acum e tare in gura laughing

Dupa ce adaugi "funda" la un raspuns, NU MAI POTI sa faci gura, intelegi RETARDAT MIC ce esti?

Ai demonstrat CLAR ( prin cuvantul "funda" ) ca esti UN COPIL MIC si FIRAV si HANDICAPAT.

OK?

VALEA, handicapat redus mintal ce esti

Vezi ca se scrie "imputit", cu M, ANALFABET CE ESTI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa inaltimea ta trebuie sa mai pui ceva pe tine
sie ia inaltimea si se taie acel 1 (trebuie sa ai in jur de 65 70 75 cam asa )

| alexs99 a răspuns:

Esti slab, ar trebui la 1, 75 sa ai 65-70 de kilograme.Dar asta nu inseamna ca iti recomand sa mananci mult sau sa nu faci sport.Inaltimea e destul de potrivita pentru un baiat la 15 ani.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești foarte slab, trebuie să ai cel puțin 65 de kilograme.
Ca înălțime, ești bine.
Mergi pe o alimentație echilibrată, cât mai sănătoasă și practică și un sport, ajută la armonizarea trupului.
Nu uita că vei mai crește până la 21 de ani.
Pa, pa.