Sfatul meu este ca in fiecare zi sa faci minim 20 de flotari si sa alergi 1 ora pe zi. Eu asa am reusita sa o dau jos.Si iti recomand sa renunti la dulciuri daca vrei rezultate bune
Bafta
Buna.Ai putea urma pasii de pe site-ul asta: http://cum-sa-slabesti.savy.ro/......i-abdomen/
In primul rand vointa. Nu mai manca paine, nu manca dupa 6, incearca sa iti echilibrezi modul de a manca pentru ca mesele trebuiesc respectate chiar daca mananci doar un mar. Poti manca in general cereale sau orice altceva ce nu e fast food, patiserie(pentru ca stim cu toti ca nu sunt bune si ne ia bani...dar totusi multa lume cumpara), fara paine (chiar daca pare mai greu cu timpul o sa te obisnuiesti si chiar ai sa te simti mai bine si mai usoara). Daca ai mancat intr-o zi mai mult faci exerciti sau ziua urmatoare mananci mai putin. Cat despre exerciti nu asi sari din prima la ele deoarece daca te apuci sa faci abdomene si sa iti lucrezi partea abdominala nu o sa se vada nici un muschi chiar daca nu ai burtica mare, asa am inceput si eu si nu a fost bine de loc pentru ca facusem masa musculara o simteam dar se vedea doar la nivelul coastelor dupa care a fost mai complicat pentru ca nu voiam sa irosesc tot ce facusem pentru ca daca asi fi tinut o dieta fara proteine s-ar fi dus totul pentru ca muschii au nevoie de proteine si a trebuit sa fac abdomene si sa mananc mai putine. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Incearca sa faci abdomene. Daca ai un telefon cu Android sau iOS poti sa descarci o aplicatie cu asemenea exercitii. Este gratuita!
Sunt diferite tipur corpuri de exemplu nu la orice corp i s-ar portivi un anumit tip de exerciti si de diete. Daca corpul nu reactioneaza degeaba.ar fi o munca in plus. Ar trebui sa stimulezi cumva prin masaj si inca o chestie ciupeste-ti burta din cand in cand stiu ca suna ridicol dar zona abdomenului este cea mai putin vascularizata prin ciupituri iti pui sangele in miscare ( am gasit acest sfat intr-o revista si a mers bine).
In primul rand trebuie sa lucrezi la dieta!
Ai grija ce mananci, cat mananci si cand mananci.
In casa poti face doar bicicleta si aerobic (e mai mult pentru femei si e greu fara instructor si colectiv, desii sunt diverse casete si filmulete pe net).
Afara poti alerga, e ieftin si are eficienta maxima!
Cat despre alte programe de antrenament si nutritie gasesti aici http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
cevacumva întreabă:
oompaloompa întreabă: