| Tovarasul a întrebat:

cum aflu daca am o genetica buna in ceea ce priveste masa musculara si insertia genetica a muschilor?

20 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Nu exista un test. Uita-te la musculatura picioarelor, daca este destul de mare inseamna ca ai o genetica buna, daca ai niste picioare slabe, gen doar osul, nu mai este asa de buna. Iarasi, daca ai un spate cat de cat masiv, fie ca ai sau nu facut sport la viata ta.

| Tovarasul explică (pentru AlexSalling):

Da, am o musculatura foarte dezvoltata pe picioare fara sa ma obosesc, iarasi spatele era dezvoltat inainte sa fac sala, bicepsul la fel era mare inainte sa fac sala... pieptul iarasi era maricel.

| siriusblack98 a răspuns:

Cei cu o genetica bună sunt deja mai dezvoltați fizic decât restul de vârsta lor fără sa facă sport. Totodată și mai puternici. Nu este greu sa îți dau seama dacă ai o genetica favorabila în ale musculaturii. Iarăși, cei cu genetica bună pun masa musculara mult mai repede în urma antrenamentelor decât "muritorii de rand". Nu au nevoie de cele mai multe ori de proteine și suplimente.

| AlexSalling a răspuns (pentru Tovarasul):

Esti perfect. Este si cazul meu si chiar arat bine. Nu-ti fa griji, ai o musculatura foarte buna.

| aXy99 a răspuns (pentru AlexSalling):

Eu am picioare mari si brate subtiri. Nu are logica ce spui laughing

| aXy99 a răspuns (pentru siriusblack98):

Cu timpul, aia 'slabi' care vor munci din greu si vor fi atenti si la alimentatie vor creste mai mari decat cei dotati genetic care se culca pe o ureche.

| AlexSalling a răspuns (pentru aXy99):

Ai o conformatie iregulara. Sora mea era in intr-o postura asemanatoare, ea avea picioare subtiri ca betele si burta, partea de sus foarte mari. Este foarte logic, depinde de genele din familie.

| siriusblack98 a răspuns (pentru aXy99):

Nu are relevanta cu subiectul. Nu te contrazic dar este irelevant.

| AlexSalling a răspuns (pentru aXy99):

Apropo, ce tare numele tau de utilizator. Eu am cunoscut un baiat pe nume Axi nascut in 1999. De unde esti?

| aXy99 a răspuns (pentru siriusblack98):

Are happy

| aXy99 a răspuns (pentru AlexSalling):

Nu cred ca eram eu acela.
Sunt din Constanta.

| aXy99 a răspuns:

Si pentru a nu ma mai acuza lumea ca sunt off topic, uita-te la aceste 4 videoclipuri si ai sa iti faci o idee despre genele tale, dar sa stii ca ar trebui sa faci sala cateva luni sa vezi daca se dezvolta la fel de bine precum ai crede. (asta in cazul in care ti se pare ca ai o genetica extraordinara).

https://www.youtube.com/watch?v=KC4Sc_XgmZ0 -crestere in masa musculara
https://www.youtube.com/watch?v=MDRFqrHCGbs -insertii
https://www.youtube.com/watch?v=6SAFIR_lTrQ -structura osoasa
https://www.youtube.com/watch?v=GbqN2sj8XyY -distribuirea tesutul adipos

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Sper sa nu fi dezamagit. Nici culturistii profesionisti nu sunt perfecti, Arnold spre exemplu nu a avut niciodata 6pack, sa nu mai zic ca la inceput de cariera avea picioarele foarte mici.

| Tovarasul explică:

Sunt al dracu de puternic, fac la picioare cu 200 si nu fac de mult sala

| siriusblack98 a răspuns (pentru aXy99):

Nu are. Vorbeam strict de cum iti poti da seama daca ai o genetica buna.Nu de ambitia celor care au fost dezavantajati de catre mama natura.Dar de, asa este cand iti place sa te bagi in seama doar pentru ca altceva nu ai de facut mai bun cu viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Genetic bunicel se poate sa ai dar foarte bunã o sa-ti dai seama, in general 99% nu au.
Sa ai genetic bun este când ajungi sa fi foarte tânãr cu minim timp de când faci salã si sa ajungi sa ai o forta si sa fi cât o bestie.
Cand vezi pusti de 17-18 ani care fac salã de putin timp si fac picioare (indreptãri, genuflexiuni) cu -200-320 de kg si piept cu 140-180 de kg, umeri 100kg si spate 160-200kg intr-un timp foarte scurt. Sa adaugi greutate si masã muscularã kilograme pe luna, cel mai probail nu esti unul din ei.

| Tovarasul explică (pentru anonim_4396):

Cel mai probabil este ca nu ai de unde sa stii aceste informatii, practic ce faci tu acolo se numeste speculatie lipsita de baze logice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tovarasul):

Nu am de unde sa stiu? laughing cand eram mic eram numit baiatul biceps mare, dar asta nu inseamna ca am un genetic grozav.
Daca chiar vrei sa te compari la genetic cel mai bine o faci cu oamenii din toata lumea, nu dintr-o singura sala sau cativa prieteni de ai tai.

| Tovarasul explică (pentru anonim_4396):

Si cine ti-a dat porecla biceps mare? probabil ca niste obositi

| RAY a răspuns:

Se poate face un test adn dar nu cred ca in ro exista asa ceva