| AllNone a întrebat:

Cum as putea sa imi tonifiez abdomenul si sa fac niste muschi? Stiu ca asa ceva nu se intampla peste noapte, dar cum as putea? Am inceput sa fac inot, insa as vrea si alte modalitati.
( fara pastile sau alte porcarii precum alimente)
Cel mai bun raspuns primeste FUNDA*!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ciclizeaza perioadele... cand faci muschi, pierzi abdomenul ( si invers ).

Fa 1 an masa musculara si apoi 2 luni definire.

La masa musculara mananci multi carbohidrati si proteine ( si 4-5 fripturi pe zi ) si la definire elimini cat poti carbohidratii + adaugi cardio dupa fiecare antrenament ( antrenamentele de masa musculara raman la fel ).

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Ceea ce vrei tu nu poti face de pe o zi pe alta, trebuie sa mergi la un medic nutritionist, ca degeaba vrei sa mai faci alt sport pe lîngă inot, gîndeste te daca rezisti fizic, inima daca rezistă efortului, numai un medic poate sa i ti recomande o dietă echilibrată, si un anumit tip de exercitii fizice. Ce vârstă ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AllNone):

Esti fată sau băiat? mersi

| AllNone explică (pentru CristiDinBucuresti):

Baiat bineinteles. happy

| Cosmin86 a răspuns:

Cum adica "alte porcarii precum alimente"? In sportul asta alimentatia e CEL MAI IMPORTANT, apoi antrenamentul.

CUM vrei sa creasca muschii, daca dupa antrenament NU AU suficienti nutrienti?

Vrei sa creasca cu exercitii + aer? Aberatii de copii mici.

| AllNone explică (pentru Cosmin86):

Ma refer la alimente care sustin ca,, daca o mananci slabesti si tonifiaza corpul ". Nu ma lua tu pe mine cu aberatii de copii, mai intai intreaba, ca nu am nevoie de raspunsuri ca a le tale!