| maxpaynelol a întrebat:

cum sa am si eu muschi la maini? Am 12 ani.

13 răspunsuri:
| soloangel01 a răspuns:

Astepti pana la vreo 15. Pana pe la 15 ani nu prea sunt diferente intre baieti si fete in ceea ce priveste musculatura. Asta daca nu tragi de fiare de la vreo 10 ani. Fa si tu cateva flotari si cateva abdomene pe zi si o sa creasca singuri.

| Neymar2014 a răspuns:

Pentru inceput poti face acasa flotari si abdomene si poti face un abonament la sala sau iti poti cumpara gantere de 5 kg

| Robbu a răspuns:

Ca sa nu cresti ca un "mutant" si sa te deformezi(tinand cont ca ai o varsta mica) fa-i exercitii cu greutatea corpului, daca tot vrei sa faci ceva happy
Mananca bine, si fa-ti un program al tau, zi de zi de luni pana vineri.Iti pot spune eu un program usor cu care poti da rezultate daca chiar iti doresti sa faci asa ceva
Luni-Flotari(pentru triceps si spate)
Marti-Flotari(pentru biceps si piept)
Miercuri-Abdomen si picioare
Joi-Brate(le obtii la fel din diferite stiluri de flotari, dar mai complexe)
Vineri-Iesi cu bicicleta, sau alearga.un fel de recreere.E foarte sanatos si ajuta la circulatia sangelui.

Stiluri diferite de flotari gasesti pe google/youtube, sunt cu sutele.
Mult noroc!

| Infoxpert a răspuns (pentru soloangel01):

Nu este adevarat laughing
Decat daca toata viata ai mancat shaorma!
Se vede diferenta de la un kilometru, ma refer la musculatura!
Eu as zice ca pana la 10 ani nu se vede vreo diferenta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Robbu):

Flotari pentru spate?

Tu GANDESTI cand scrii ceva?

spatele se lucreaza cu miscari de TRAS ( tractiuni, ramat, etc. ), NU flotari care sunt miscari de impins.

| SiLaS a răspuns (pentru Robbu):

Flotarile lucreaza spatele?rolling on the floor) Cel mai imbecil raspuns din ultima vreme.

| Robbu a răspuns (pentru SiLaS):

Ai habar ce vorbesti? Du-te si papa o cana cu apa ca iti e foame! >:o
Cand o sa stii cum se fac niste flotari si ce grupe de muschi poti dezvolta cu ele, cauta-ma!

| SiLaS a răspuns (pentru Robbu):

Flotarile lucreaza 70%piept, 15%triceps si 15%deltoid anterior. Dupa ce o sa ai tu 6 ani de sala, n carti citite de culturism si nutritie+o facultate de sport terminata atunci sa mai vorbesti mai analfabetule.

| Robbu a răspuns (pentru SiLaS):

Aa, scuza-ma! Acum am observat intrebarile tale, si raspunsurile de pe cont laughing
Nu stiu de ce m-am apucat sa ma "cert" cu tine oh go on Salutari!winking

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns (pentru SiLaS):

Si biceps rolling on the floor

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns (pentru Robbu):

Pentru spate si biceps sunt tractiunile

| Robbu a răspuns (pentru Opincaru_Alexandru_1988):

Atat de destepti sunteti si atat de mari culturisti, incat ar trebui sa scrieti o carte! Daca ati inteles doar nodul de pe funie, e problema voastra, si tin sa va spun aici daca totusi nu s-a inteles Flotarile nu lucreaza spatele! Dar oarecum daca nu ai greutati, totodata poti folosi greutatea corpului prin miscarile flotarile sa PRINZI CEVA si pentru spate.

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns (pentru Robbu):

Greutatea corpului---> tractiuni
Nu stiu ce flotari faci tu...dar spatele nu intra deloc la flotari

Întrebări similare