170 și 57kg
Ups, esti sub-ponderal la inaltimea asta! Ca baiat, ar trebui sa ai 65-70kg la inaltimea asta.
In orice caz, cui ii pasa de pack-urile alea, in afara de tine?
Eu cred ca ar trebui sa te focusezi pe mancat sanatos, dormit la fel de sanatos si facut sport saptamanal.
Vad ca este trecut de 2 noptea si tu esti online pe internet, deci nu dormi sanatos in orele de noapte, iar asta nu ajuta la buna functionare a creierului si organelor interne, care sunt cu adevarat extrem de importante pentru sanatatea si dezvoltarea ta, nu muschiuletii si formarea de pack-uri, pentru placerea personala.
Sunt o gramada de oameni care au six pack si nu fac DELOC exercitii... abdomenul se face din alimentatie.
Eu zic ca dacă vrei sa mentii six pack-ul trebuie să-ți diversifici antrenamentul cu exerciții special pentru abdomen, gen V-Ups, abdomen and so on, pe care sa le faci zilnic (dar nu neapărat sa exagerezi cu ele) dar ca abdomenul sa iasă in evidență trebuie totodată sa ai puțin body fat (ce se poate aranjat făcând cardio și prin anumite diete alimentare) și nu uita ca muschii au nevoie de proteine pentru a se reface