| Ionicaestecher123 a întrebat:

Salut TPU!
Dacă am abdomen 6 pack mai exact, daca nu l-aș "întreține" adică n-aș mai face flotări, abdomene și alte exerciții bazate pe calisthenics adică exerciții pe baza greutății corpului as putea sa îl pierd și dacă da in cat timp, care ar fi exercițile recomandate tot pe baza calisthenicului pentru menținerea lui și dacă aș face exerciții pentru me menținerea lui se v-a întâmpla ceva cu el adică se "pompează" crește se dezvoltă sau ce se va întâmpla. As putea sa îl mențin cu :
-flotari normale și flotări pe genunchi
-plank de 1 min
-abdomene normale
-genoflexiunii normale, split și pe un picior
Cam cate serii din fiecare exercițiu ar trebui sa fac și odată la cat timp?
Și încă ceva cu : genoflexiunii normale, split și pe un picior as putea sa cred masa musculară a piciorelor adică a gambei și altor mușchii sau trebuie alte exerciții. Și ce exerciții mi-ați recomanda dar tot pe baza de calisthenics. Precizez că fac 25 genoflexiunii normale, 10 split pe fiecare picior fara greutăți și 8 pe un picior la fel la toate fara greutăți, greutate corp 57kg.
Mulțumesc că ai citit până aici!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce inaltime ai?
Fiindca greutatea este in functie de inaltime!

| Ionicaestecher123 explică (pentru Violleta2022):

170 și 57kg

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Ups, esti sub-ponderal la inaltimea asta! Ca baiat, ar trebui sa ai 65-70kg la inaltimea asta.
In orice caz, cui ii pasa de pack-urile alea, in afara de tine?
Eu cred ca ar trebui sa te focusezi pe mancat sanatos, dormit la fel de sanatos si facut sport saptamanal.

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca este trecut de 2 noptea si tu esti online pe internet, deci nu dormi sanatos in orele de noapte, iar asta nu ajuta la buna functionare a creierului si organelor interne, care sunt cu adevarat extrem de importante pentru sanatatea si dezvoltarea ta, nu muschiuletii si formarea de pack-uri, pentru placerea personala.

| Ionicaestecher123 explică (pentru Violleta2022):

Încă sunt treaz happy

| Bazzed a răspuns:

Eu zic ca dacă vrei sa mentii six pack-ul trebuie să-ți diversifici antrenamentul cu exerciții special pentru abdomen, gen V-Ups, abdomen and so on, pe care sa le faci zilnic (dar nu neapărat sa exagerezi cu ele) dar ca abdomenul sa iasă in evidență trebuie totodată sa ai puțin body fat (ce se poate aranjat făcând cardio și prin anumite diete alimentare) și nu uita ca muschii au nevoie de proteine pentru a se reface

| Cosmin86 a răspuns:

Sunt o gramada de oameni care au six pack si nu fac DELOC exercitii... abdomenul se face din alimentatie.