Salut! Pai depinde acum si de cat de corecte le bagi decat sa bagi multe si aiurea bagi putine si corecte. Si abdomene daca bagi normale incearca cate 100-200 pe zi 100 dimineata 100 seara dar pe seri daca stii ca nu poti din prima ca a doua zi nu te mai ridici din pat si cam in o luna jumate sa o vezi diferenta chiar o luna daca te ti de ele Bafta
In 3 luni apar rezultate vizibile, dar oricum nu o sa fie cine stie ce tinand cont ca faci doar flotari si abdomene
Ai perfecta dreptate. Daca omul vrea patratele mai intai trebuie sa scape de stratul adipos calculandu-si cate calorii trebuie sa consume pe zi ca sa intre in deficit caloric si sa slabeasca.Adica pe scurt sa manance mai putin decat arde si cand va ajunge la bodyfat ( grasime corporala ) de aproximativ 5% as zice eu, se vor vedea patratelele, iar abia atunci o sa poata face abdomene de pe internet.Pana atunci ramane cu burta.(Ce am zis e valabil daca nu vre i sa ramai si cu masa musculara, pentru ca acest deficit caloric va atrofia si musculatura ).
Serios? Ia vezi profilul meu, cu peste 18.000 de raspunsuri TOATE la nutritie si sport.
Daca sunt un "grasan", de ce leg 35 kg de mine cand fac tractiuni? ( si le fac pana jos )?
Copil mic si firav, ma comenteaza el pe mine!
p.s. : abdomenele dimineata iti afecteaza COLOANA.
Citeste asta :
http://www.culturism.ro/......neata.html
Stiu ca tu NU CITESTI de obicei, dar ai putea schimba obiceiul asta;)