| Alexys2001 a întrebat:

Daca fac zilnic 200 flotari, 15 tractiuni si 50 ridicari cu gantera de 5 kg in cat timp voi vedea rezultate ca forta?

P.S.: Am 14 ani. big grin

Răspuns Câştigător
| Anonymous1995 a răspuns:

Cam intr-o luna daca le faci in fiecare zi, dar incearca sa faci si abdomene, ciocane, asa o sa-ti creasca si mai mult forta big grin

5 răspunsuri:
| Alexys2001 explică (pentru Anonymous1995):

Fac si cate 100 abdomene si 50 geniflexiuni.
In fine, mersi de raspuns!

| PrunaPătrată a răspuns (pentru Anonymous1995):

Gresit! Mai documenteaza-te.

| PrunaPătrată a răspuns:

Ca sa vezi rezultate trebuie sa faci pauze.Adica sa zicem ca faci 3 zile din saptamana, deoarece muschii cresc in zilele cand nu te antrenezi, daca tu te antrenezi tot timpul nu le dai timp muschilor sa creasca ceea ce rezulta ca nu o sa vezi rezultate.Incearca sa iti alegi cateva zile din saptamana in care sa faci si combina-le, adica nu le fa pe toate, la un antrenament sa zicem faci flotari si abdomene, la urmatorul antrenament faci tractiuni, genuflexiuni, la urmatorul antrenament ridicari cu ganterele si etc. Eu iti recomand sa mergi la sala deoarece o sa inveti mai multe si de la antrenor si de la ceilalti colegi, o sa ai o varietate MULT mai mare de antrenament si prin urmare rezultate MULT mai bune.Iti spun din experienta, MAJORITATEA celor care se antreneaza acasa nu au rezultate notabile si satisfacatoare, fata de cei care merg la sala.Iti zic asta deoarece acolo o sa faci mai multe exercitii nu doar flotari si genuflexiuni cu greutatea corpului.De ex gantera ta de 5 KG e cam apa de moara, eu am 12 ani, merg de 3 luni la sala si fac biceps cu gantera de 10 KG.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonymous1995):

Serios? in fiecare zi?

Forta ( si muschii ) cresc in zilele de PAUZA.

Forta cu abdomene si ciocane?

Daca nu stii NIMIC, apuca-te de sah

| Cosmin86 a răspuns:

1. pentru forta faci 2-3 flotari cu greutate mare ( poti peste, maresti greutatea ).

Regula generala : MAXIM 5 REPETARI.

200 de repetari = aberatie de antrenament

2. nu mentionezi NIMIC de alimentatia speciala pentru forta!

3. ala e antrenament de COPIL MIC SI FIRAV, mai documenteaza-te inainte sa te antrenezi atat de PROST