Incearca pe cat mai mult posibil sa nu ai contact cu ei, incearca sa ii eviti, dar daca totusi nu poti nu stiu ce sa zic incearca sa ii infrunti, doar ca esti cam tanar.In general cu tiganii nu este bine sa te pui.
Ce ai facut de te urmaresc sau de ce te urmaresc?
Vorbeste cu parinti mai bine nu infrunti tu pe nimeni daca spui ca sunt mai multi.
Si in plus daca esti urmarit cum sa vorbesti cu parintii? esti doar tu si ei.
Daca-s 1-2 de varsta ta, iar tu ai calitati sportive si mai ales de contact sa nu faci nici macar 1 pas inapoi. Te dai la ei cu tupeu. Daca-s mai multi sau chiar si 1 singur dar mai mare sau pur si simplu tu esti paralel cu "contactele directe" te duci in locuri cat mai aglomerate, unde sunt oameni sau chiar politisti caci altfel risti o bataie buna. Cu mici calitati sportive si mult tupeu in oo te poti da la ei fara probleme sa-i vezi cum se grupeaza ca sobolanii.
Fugi, daca sunt multi poti sa fii si Steve Seagal ca sanse nu prea ai. Ai grija de tine si nu fa pe eroul, deocamdata ai 15 ani, sunt multe alte metode neconventionale in a rezolva "problemele" dar pentru asta trebuie sa cresti si sa iti faci un cerc de prieteni.
Eu cred ca ar trebui sa te trezesti din somn si sa schimbi scenariul
Nu fugi, eu am pățit-o o data dar eu mi-am strâns 30 de prieteni (puteam mai mult) si i-am cautat eu pe ei fa același lucru țigani nu au experiență in luptele de strada ei se bazeaza pe gura lor și ca sunt multi dar daca chemi niste prieteni nici nu o sa mai treaca prin fața ta chiar daca esti singur si sunt 5 10 stai si infruntai țipă tare la ei iar ei se vor gândi ca e ceva de capu tau in general merge la oricine
Daca ar avea creierul atrofiat atunci ar merge metoda cu urlatul nu suntem animale
Cipi1212 întreabă: