| XatomisX a întrebat:

de 1 săptămâna m-am apucat sa alerg si aveam 67, 4kg iar dupa 7 zile adică astăzi m-am cantarit si am 67, 9 de ce? Practic am pus jumatate de kg dar eu nu simt asta deloc, din contra ma simt mai slim.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dezvoltat muschi.

| Teodor35 a răspuns:

Degeaba alergi, daca mananci mult

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu.

| aXy99 a răspuns:

Poate ai mancat mai multi carbohidrati, poate ai reziduuri in colon, poate erai imbracat mai gros, poate aveai stomacul plin. E o diferenta prea mica. De dezvolotat masa musculara ma indoiesc. Ai facut sprinturi? In cazul asta, e posibil.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

De cand dezvolti muschii facand cardio (alergat in cazul asta)?

Prin cardio PIERZI muschi, nu pui.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Teodor35):

Nu chiar, daca vrei masa musculara trebuie sa mananci MULT, chiar mai mult decat o familie de 4 persoane.

Ca exemplu, cunosc sportivi profesionisti care mananca de 40-50 de milioane vechi/luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Dintotdeauna. Alergatul consuma calorii, dar antreneaza si muschii. Pierzi GRASIME, nu muschi. Antrenezi rezistenta muschilor, nu forta musculara.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai documenteaza-te, prea mult cardio poate duce la pierdere de masa musculara.

https://antrenorulmeupersonal.ro/......-slabesti/

Efortul cardio repetat este catabolic. Incetineste cresterea musculara, intrerupe sinteza proteinelor si poate chiar reduce masa musculara existenta.

| AnastasiaK a răspuns:

Sunt 500g...e suficient sa bei jumatate de sticla de apa si alea sunt. In conditiile in care de dimineata pana seara poate sa iti apara o diferenta de peste 1kg la cantarire doar de la ce consumi in ziua respectiva, eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi de 500g.

| Kerre a răspuns:

Nu conteaza cat alergi sau faci exercitii fizice daca tu esti in permanent in surplus caloric. Ca sa slabesti trebuie sa fii intr-un deficit caloric, facand exercitii fizice/cardio nu faci altceva decat sa pui un - in suma totala de calorii.