| ToffyNR1 a întrebat:

De ce ma doare spatele cand fac flotari? Ce nu fac bine? Cand fac stau drept,nu ma indoi,iar daca nu mai pot nu ma fortez, renunt.Dar cand fac ma doare spatele.Care ar fi problema? Cand fac abdomene nu ma doare asa tare spatele, cred ca ma doare cum ar fi normal la abdomene.

7 răspunsuri:
| lobont98 a răspuns:

Asa ma doare si pe mine spatele deasupra fundului inainte sa faci abdomene incearca sa iti incalzesti bazinul bine si dupa ce termii de facut abdomene stai putin atarnat la o bara si iti va trecewinking

| ToffyNR1 explică (pentru lobont98):

Eu prima data fac flotari.Si la abdomene nu ma doare asa tare cum ma doare la flotari.Si cum reusesc sa imi incalzesc bazinul?big grin

| lobont98 a răspuns:

Faci cateva rotari de bazin happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru lobont98):

Te doare pentru ca iti fortezi zona lombara, abdomenele se fac pe o banca speciala pentru abdomene altfel risti sa ai probleme cu spatele mai tarziu, sunt destui care au.

| lobont98 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu fac pe o vanca speciala si tot ma doare putin

| ToffyNR1 explică (pentru Cosmin86):

Acasa nu am banca din aceea.Si nici la sala de sport profesorul nu ne da banca sa facem.Ne pune direct jos sa facem si atat.Fac 10-15 flotari si as face mai multe daca nu as avea problema asta cu spatele...

| Cosmin86 a răspuns (pentru lobont98):

Incearca pe o minge medicinala, daca aveti asa ceva la sala ( orice sala care se respecta ar trebui sa aiba )