| DjZen a întrebat:

Deci m-a enervat o persoana a facut-o pe iubita intr-un fel si mai multe. Vreau sa stiu daca se poate vorbi pe cale amiabila ( omul este cam diliu) daca nu intelege pot sa trec la forta pumnului. Retineti ca am pumnul foarte greu si forta destul de mare plus ca am facut si un pic de box la sala. Daca nu intelege pe cale amiabila vreau sa ma tine minte. Este bine cum procedez sau nu?

Răspuns Câştigător
| Hades98 a răspuns:

Mai bine dai cu capu de ceva sau pnm nu stiu ca daca ai peste 16 ani daca primesti amenda si din astea tu platesti etc.
Sau poti sa intri mai rau sa te dea ala in judecata, tot ce e posibil sti cum is astia din zilele astea.
Daca chiar si-o cere dai una in partea stanga la barba dai lesinlaughing
Dupa daca o sa eu dai grav, iti va parea rauwinking
Asta e vezi daca face figuri cand esti langa ea
Si zi ca esti prietenu ei si nu stiu ce daca vezi ca face " gat " cu tine ardel laughing Bafta!

13 răspunsuri:
| ALEXE112 a răspuns:

Pai ar trebui sa vezi daca mai continua asa iar daca o face il ameninti si daca tot asa face il bati

| neutrino a răspuns:

Cum de l-ai iertat pana acum?

| DjZen explică (pentru ALEXE112):

Stiu ca suna cam urat dar vreau sal invat minte sa-l bag in spital

| DjZen explică (pentru neutrino):

Nu l-am putut gasi si nu stiu pe cine sa intreb si nu vreau sa bat pe cineva care este nevinovat

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Dupa modul tau de exprimare nu cred ca ai mai trecut prin asa ceva! Gandeste putin. daca el e mai bun ca tine in luipta de strada. daca il lovesti atat de rau incat sa ii provoci o dauna serioasa. daca in urma comflictului ar intervenii politia si te-ai alege cu o amenda sau chiar mai rau ar plange mama ta? gandeste-te si la ce consecinte ti-ar aduce lucrlul asta! tongue ciau

| paulthegame a răspuns:

Dai la cap!

| DjZen explică (pentru RIze1KDE1LuNA):

Am mai trecut o data inainte sa ma apuc de sala si sa fac si box dar faza e ca vreau sa ma tine minte cate zile va avea. Eu atat vreau sa ma tine minte si sa nu mai vorbeasca despre iubita mea in halul asta

| DjZen explică (pentru paulthegame):

Asta si vreau sa fac sa-l bag in coma putin

| DjZen explică (pentru Hades98):

Pai lesin vreau sa-i dau sa se invete putin minte sa nu mai vorbeasca despre iubita. Si daca mai cere ii sparg si coastele si atunci sa se vaite el.Mersi si nu cred ca imi va parea rau daca ii dau putin lesin, doar sa se invete minte atata tot. Mersi inca o data

| Hades98 a răspuns (pentru DjZen):

Npc happy

| AlexBmx20 a răspuns:

Deci Uite Pritene Ma Uitam Pe Google Si Am Vazut Anuntul Tau, deci daca nu ai rezolvat ati zic daca tot o tine cu tupeu ardel, dar ai ff mare grija nu te lua dupa toti, daca dai in barba poate prea tare, ii faci cu mana si chemi popa, sau in alta parte a maxilarului, mai bine ori ii dai undeva unde nu lasa semne cum e la ficat, pancreas, abdomen, piept, maini, ori daca dai dai in nas sa cada in cur (iti da placere cal vezi cazand si cum ii da borsul ), ca in barba daca ai mana grea sa nu il faci de nu se mai trezeste, sunt boxer stiu ce zic, si eu am mana ff grea si am si forta, si te sfatuiesc sa ai grija, pana si o palma daca ii dai tot faci ceva big grin asa suntem noi astia cu mana grea big grin big grin sper sa fie de folos big grin big grin big grin

| DjZen explică (pentru AlexBmx20):

Mersi da cand vine vorba de bataie sau cand cineva face asa la prietena mea nu prea tin de mila si daca ii rup maxilarul vreau sa ma tina minte si daca vine cu baietii chem si eu artileria si s-ar putea sa nu mai iasa viu de aici. Multumesc pentru sfat.

| AlexBmx20 a răspuns (pentru DjZen):

Nu E Vorba prietene de rupt maxilarul, dal dracu mananca un timp cu paiul e vorba sa nul omori, in maxilar dai pana pica, dar in barba sa ai grija asta ziceam big grin big grin big grin tongue tongue tongue